Miért van az, hogy évek óta senki sem tud semmi használható tanácsot adni nekem, hogy hogyan tudnék olyan lánnyal összejönni aki nekem tetszik?
Még azoktól a lányoktól sem kapok semmi használható információt, akik nem akarnak velem járni.
Az erre a témára vonatkozó közhelyeket nem akarom látni 1000-edszerre. Pláne azt, hogy olyan lánnyal kezdjek aki nem tetszik.
a válaszaid alapján nekem se lenne kedvem randizni veled - akkor bennem van a hiba??
nézz egy kicsit magadba és vedd észre, milyen elutasító, tüskés és barátságtalan vagy - először ezeken kell változtatnod
Ne sértegessetek a téves előítéleteitekkel!
Nagyon el vagytok tévedve, engem semelyik ismerősön nem tart ilyennek mint ti itt!
Valaki elkezdett itt leszólni és most mindenki belém rúg?
Miért van az, hogy a legtöbb nő képtelen logikusan érvelni?
Ha megkérdőjelezem azt amit mond, akkor "agresszívnak", "arrogánsnak", "kritikát nem tűrőnek" bélyegez meg engem?
Ennyi a logika?
Az okos ember vitatkozik és aki nem tud vitatkozni annak nem hiszem hogy ér valamit a mondanivalója.
És ne mondjátok már hogy élőben találkoztatok volna velem! Ha szerelmesverset költök akkor akkor se! Nem élek
álomvilágban!
Persze ha én kérdezek valamit arra nincs válasz, de helyette kapok leszólást!
Tegnap 17:30-as vagyok, FÉRFI és végképp nem álmodok rólad.
Válaszolnék a kérdéseidre:
Én nem leszóltam a stílusod, csak felhívtam a figyelmed rá.
Sajnos baj van vele...
A gondolkodó ember a szerinte nem logikus, nem alátámasztott dolgokba "köt bele", nem a másik emberbe, aki azt a dolgot állítja.
Azt senki se mondta egy szóval se, hogy ne gondolkodj, nem is értem, miért írod ezt.
Kritika alatt azt értem, hogy megemlítjük egy személynek saját hiányosságát (tapintatosan), melyet ő maga nem vett észre, de így, már ismerve a problémát tud változtatni rajta. Azaz építő jelleggű a kritika, ellentétben a leszólással, mely céltalan bántás.
Többek között már a kérdésfeltevésedből is. Nem azt kérdezed, hogy miért nem találsz párt, hanem, hogy miért nem tud senki sem használható tanácsot adni. Vagyis, a sikertelenséged okát a küvilágban keresed, az eszedbe se jut, hogy esetleg máshol (benned) van a hiba.
Tudod, hogy itt NEM LEHET ELŐÍTÉLETESNEK LENNI? Pont azért, mert nem is ismerünk, nem látunk, nem tudunk semmit sem rólad, így honnan lennének előítéleteink... Itt mindenki tiszta lappal indul, és a képet saját maga alakítja ki magáról. (Ellentétben a való élettel, ahol sokszor elég meglátni valaki bőrszínét, hogy előítéleteink legyenek.)
Amúgy itt is azonnal kinyilatkoztatsz, aki nem azt gondolja, mint te, az előítéletes, de egy másodpercig nem gondolkozol el a mondottakon...
Lehet, hogy azért nem mondták, mert nem akarnak megbántani, vagy szimplán megszoktak olyannak, amilyen vagy. De mi "innen" viszonylag objektíven látunk.
Itt most én is kérdeznék. Miért lennének előítéletesek? Mi az a külső jegyed, mely már azelőtt előítéleteket vált ki másokban, mielőtt megszólalnál? (bőrszín, rokkantság, esetleg kigyúrt kopasz vagy stb). Itt is hárítod a felelősséget magadtól: "a lányok előítéletesek, azért nem kellek egynek sem, nem pedig azért, mert esetleg bennem is lehet hiba".
Ettől többet már tényleg nem tudok segíteni. Ha ezek után is azt hiszed, hogy mindenki csak ok nélkül b@szogat téged, akkor ajánlatos lenne felkeresni egy szakembert, de ezt úgysem tudod egyedül megtenni...
U.i.: Ha a nőket nem tartod logikus teremtésnek, akkor most KI AZ ELŐÍTÉLETES?!
Minden állításomat alá tudom támasztani (eddig is így tettem) egy idézettel tőled. Ha valóban okos vagy, akkor az állításokat cáfold, ne az állító személyét, mert ezt teszed.
Végezetül egy kis gondolkodni való:
Az "okos" szó azt jelenti, hogy valaki képes az okszerű gondolkodásra (egyes jelenségeket és azok okait képes átlátni). Ellentéte a buta. De aki a dolgokat teljes egészében, a maguk komplexitásában képes vizsgálni, az a bölcs. A bölcsesség mindig együtt jár az okossággal, de az okosság nem feltétlenül jár a bölcsességgel. A bölcs ellentéte a bolond. És okos ember is lehet bolond... (míg a bölcs nem lehet buta)
ISMÉTLÉSÜL, EZEKET NEM LESZÓLÁSBÓL, HANEM SEGÍTŐ SZÁNDÉKBÓL ÍROM, AMENNYIBEN EZT IS SZEMÉLYED ELLENI TÁMADÁSNAK VÉLED, akkor reménytelen eset vagy.
Akkor [17:30]-as Uram,
Támaszd alá azt az állításodat hogy baj van a stílusommal, úgy hogy ne lehessen megcáfolni!
Nem gondolod hogy ennyi információ azért elég kevés ahhoz hogy képet alkossunk valakiről?
Én se tudhatom hogy te pl. hogy állsz a nőkhöz, hogy beszélsz velük, megcsalod e őket...
Sajnos nem találtam magamban hibát évek óta, ismerőseim sem találtak, de ennek ellenére lehet bennem, csak még senki sem tudta kideríteni. Pláne nem úgy, hogy kétséget kizáróan.
Arra mondom, hogy előítéletesség, hogy engem ennyiből "agresszívnak", "arrogánsnak", "kritikát nem tűrőnek" bélyegeznek, közben meg el is ismered, hogy semmit sem tudtok rólam.
Azért az ismerőseim se birkák, ha tényleg "agresszív", "arrogáns" lennék akkor csak visszajeleznék.
"a lányok előítéletesek, azért nem kellek egynek sem, nem pedig azért, mert esetleg bennem is lehet hiba" <- Ezt én sosem írtam és nem is gondoltam, én ezt írtam: "Ez az egyik legnagyobb baj a lányokkal is, a legtöbbjük előítéletes..."
A kettő nem ugyan az!
Engem nem b@szogtnak ok nélkül, csak ti szóltatok le itt, ezen kívül senki más.
Én eddig is az állításokat cáfoltam, nem a személyt, (nem is tudom ez mért nem világos elmondhatnád) egyáltalán személyt azt hogy lehet cáfolni?
"Ha a nőket nem tartod logikus teremtésnek" - Ilyet én sosem írtam, én ezt írtam: "Miért van az, hogy a legtöbb nő képtelen logikusan érvelni?"
Azért ne ferdítsük már el a valóságot! A kettő nem ugyan az.
Honnan ezek a definíciók? Hogy ki az okos, ki a bölcs és ki a bolond? És a bolondnak mi a definíciója? Milyen az aki okos, de bolond?
Ha tényleg segíteni akarsz, akkor ne legyél felületes velem szemben, győződj meg róla, hogy milyen is vagyok valójában!
húú,itt nagyon elfajult a vita,kicsit elterelődtetek a témáról:)
egyébként szerintem először próbáld magadban keresni a hibát,csak utána másokban.tudom,hogy nehéz,nekem is,mindig,de meg kell próbálni,tényleg,mert néha csak akkor jövünk rá,h egy picit léphetünk előre,ha kiküszöböltük a hibát,ami esetleg bennünk van.És akkor szinte törvényszerűen lépnek mások is egy picit felénk:).
Ne értsd félre,légyszives,nem azt akarom mondani,hogy benned van a hiba,csak azt,hogy lehet, hogy van valami,amiről nem is tudsz,és biztos bánt, mert érzed,hogy valami gátat szab közéd és mások közé,csak megfogni/fogalmazni nem tudod.
Vagy esetleg nagyon félsz a csalódástól,mert már bántottak.Ezt megérzi a női nem.Úgy,ahogy azt is,ha foggal-körömmel keresed a nagybetűset.
Ezek csak találgatások,lehet,hogy mind hülyeség,csak támpontokat akartam adni a gondolkodáshoz.
De még az is megeshet,hogy te vagy más,mint a körülötted lévő lányok.Vagy te nem érsz fel hozzájuk,vagy ők nem érnek fel hozzád.A lényeg,hogy a választ csak te tudhatod.És azt hiszem ebben a témában talán érdemes megfontolni azt is,hogy itt aki nem keres,az talál.
Különben is.Időd,mint a tenger:)
Köszi a tanácsot.
Évek óta én sem jövök rá semmi hasznosra.
Tudom hogy nekem kell rájönni, meg hibát találni, de ha rég nem sikerül, akkor valami külső segítség is kéne, útmutatás, ha egyáltalán létezik ilyen, e még azt se tudom.
Az a baj hogy senki nem tud semmit és még azt sem hogy honnan lehetne megtudni, mit lehetne tenni érte.
Szerintem nem kell ennyire túlbonyolítani, és főként nem görcsösen akarni.
Mindenkinek van egy "másik fele" a világban, akár egoista, akár agresszív, akár önző, akár önzetlen, akár kedves, akár bunkó.
Nem kell folyton hibákat keresni, se magadban se másban. Nem kell görcsösen akarni a párkapcsolatot. Csak ismerkedni, barátkozni, nyitottnak lenni, társaságba járni.
Ez nem egy "gondosan alátámasztott érvelés" még csak nem is tudományos munka, egyszerűen személyes tapasztalat!
Sok sikert! És türelem!
És meddig legyek türelmes? 28 éves vagyok már és nem volt még sosem siker élményem. Lehet hogy még 20 év?
Azért valamit csak ki kéne találni erre, nem?
Mit értesz az alatt hogy görcsösen akarás?
Én 21éves koromig nem léptem semmit hogy legyen kapcsolatom és mégse lett, pedig így aztán szó sem lehetett görcsösségről.
Egy adott ponton túl már nem tudok jobban ismerkedni, barátkozni, nyitottabb lenni és társaságba járni.
Ha évekig megtettem mindent ami tőlem telik akkor ilyen alapon még évtizedekig sem lehet senkim?
Ezért keresek másnál segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!