Windows 8-at vissza lehet állítani XP félére?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a windows 8-as operációs rendszerrel futó laptopomon az Asztal felületét vissza tudom-e állítani olyanra, mint az XP-nél volt? Sima Start gomb, háttérkép, és azon alkalmazások. Vagy mindenképp meg kell tartanom ezt a rendszert?
Előre is köszi!
ha frissítesz 8.1-re ott a tálcára jobb gombbal kattintva Tulajdonságok->Navigáció->Asztal megjelenítése kezdőképernyő helyett
Így tudod elérni hogy az asztal jöjjön be kezdésnek.
régebben én is használtam ilyeneket nekem is a classicshell volt fent aztán rájöttem hogy semmi értelme mert a start menüt csak a gép kikapcsolására használom :D
Ha meg kell a parancssor vagy a paint akkor megoldom "win+r" billentyű kombinációval :D
#4 +1
Ha megvárod a windows 10 stabil kiadását (november körül), arra ingyenesen frissítheted majd a legális win8-adat, és az már sokkkkkal barátságosabb, mint a win8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!