A Windows 8.1 telepítéséhez mindenképp át kell állítani a SATA módot IDE-ről AHCI-ra?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam egy leírásban, de a biosban nem találtam ilyen opciót. Feltétlenül szükséges?2015. ápr. 30. 18:21
1/3 Komplikato válasza:
Szerintem igen, mert már W7 se nagyon ment fel ennélek emlékeim szerint, tévedés jogát fenntartva persze. Másrészt biztos rosszul tudom, de IDE módban eleve lassabb az átvitel.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem most Windows 7 van a gépemen.
2015. ápr. 30. 18:25
3/3 P.O.C. válasza:
Csak akkor szükséges ha SSD -d vagy SSHD -d van. Hagyományos merevlemeznél mindegy. Van ugyan egy NCQ nevű dolog, ami csak AHCI -val működik, de ez szinte semmilyen gyorsulást nem okoz a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!