Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert bolondult meg a gépem?

Miert bolondult meg a gépem?

Figyelt kérdés

Ott kezdotott,hogy egy program lefagyott.Ujrainditottam a gépet manuálisan,aztán mikor töltené az xp-t akkor egy másodpercre beugrik egy kék szöveges ablak (valami nem sikerult a Windows indítása),aztán újraindul,es akármilyen módban probalom ezt csinálja.Ha megpróbálok ujratenni akkor egy ideig bejön a telepítő,mig elokesziti a dolgokat,de aztán beadja ezt a kék hátteres szöveget,hogy nem sikerult a Windowst elindítani,de itt nem indul újra.hanem marad a szöveg.Aztán fogta magát és a billentyű is behalt,tehat már bootolni se tudok,mer f8at kene ügye nyomni.Most tobb kérdésem is van.Egyik,hogy mi a fene baja van a gépnek,másik,higy hogyan telepitsem újra,harmadik hogy létezik,hogy pont most halt be a billentyű is,mikor eddigi létezésem során egy billentyum se romlott el,negyedik,hogy lehet billentyűzet nélkül ujratenni a gépet,ötödik,meg lehet e oldani a dolgot ujratelepites nelkul?

Elnezest a helyesirasert de telorol vagyok.

2015. ápr. 24. 00:27
 1/3 ThodEE GoD ***** válasza:
Kék halálnak hívják azt amit te látsz. A szövegben olvasható a hiba kód, ami nélkül nem tudunk segíteni, valószínűleg valamelyik alkatrésszel lesz gond ha a friss telepítés sem megy. Ha van több ram modulod akkor csak 1et hagyj a gépben amíg telepítesz ha újra ugyan ez a hiba akkor próbáld a másik modullal. Lehet probléma még túlmelegedés amit takarítással lehet orvosolni, lőj egy képet a kékhalálodról ;)
2015. ápr. 24. 00:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Amiket irtal kipróbáltam,sajnos nem segített egyik se.billentyűt tovabbra sem érzékeli,pedig kiprobaltuk másik gépen es jo volt.Mivel nem érzékeli igy nem tudok a telepitobe lépni es nem tudom lefényképezni a hibaüzenetet.Ha meg nem telepitonel irja ki akkor egyből eltűnik,nem tudom lefényképezni...:(
2015. ápr. 24. 10:22
 3/3 ThodEE GoD ***** válasza:
Régebbi gépeknél előfordul hogy nem szereti az USBs billt amég nincs fent a win, próbálj ki PS2 es billt ha jelenleg nem úgy van.
2015. ápr. 24. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!