Sony Vegas Pro 10?
frapsel csináltam egy vidit és ha bele akarom húzni a sony vegasba a vidot lefagy. mért csinálja ezt? va-
gy meg lehet valahogy oldani? (zenéknél meg mp4 videoknál nem fagy le)
Keress rá arra, hogy "how to import avi into sony vegas". Régebben működött úgy, hogy QuickTime-ból bemásoltál 1-2 fájlt, van, akinek úgy megy, hogy feltett egy codec packot (pl. K-lite), de én ezeket nem kedvelem, és van, aki egyszerűen átkonvertálja más fájlformátumba, és úgy húzza be. Vagy eleve pl. .mp4-ben rögzíti.
Ha nem félsz a codec packoktól, tedd fel a K-Lite-ot, majd nézd meg úgy, hogy utána már tudod-e importálni. Ha mégse oldaná meg neked, akkor töröld le, mert feleslegesen maradna a gépen. Tényleg rakat lehetőség van rá.
Én a helyedben szerkesztős gépre fel se tennék codec packet. Ha kell hiányzó kodek, ne ilyen vackokkal terheld feleslegesen a rendszered, egyenként telepíts kodekeket, gyártói oldalról.
DivX codec, xvid codec, és QuickTime elég lesz az AVI-k lejátszásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!