Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Sony Vegas mért ekkora szar?

A Sony Vegas mért ekkora szar?

Figyelt kérdés

Csináltam egy videót be akarom rakni sony vegasba erre nem játsza le az a fos ,

akkor tudtam meg ,hogy pont csak avi t nem játszik le.

Oké akkor átkonvertáltam azt a videót mwm formátumúra és úgy raktam be,így már lejátszotta,de amikor megcsináltam a vágást egyéb... fel akartam rakni YouTube ra és akkor írja hogy a VEP formátumot(sony vegasnak a formátuma) nem lehet YT ra feltölteni és akkor mondom oké ezt a Vep et is átkonvertálnám mwm re de ezt a VEP formátumot a coverter nem akarja conertálni...

na most,télleg ennyit kell szarozni a sony vegassal?

vagy csak szar a converter és nekem alapbol wmw be kellet volna vidot csinálnom?

2015. ápr. 18. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
exportáld a videót, vagy ments más képen(nem tudom mi van ott, nem használom)
2015. ápr. 18. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Vagy csak hülye vagy hozzá. Attól hogy elmented a program saját formátumában a projectet, még nem lesz belőle videó. Ezek a formátumokat a fájlokat és minden velük végzett műveletet tartalmaznak, hogy megnyisd őket szerkesztésre.

Ha videó kell, videót kell renderelni a projectből, nem pedig simán elmenteni. Fájl menüben találod.

2015. ápr. 18. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kis trükközéssel a Sony Vegas lejátssza az AVI fájlokat is. (DivX, xVid kodekek telepítése, QuickTime-ot is telepíthetsz, de NEM kodekcsomagokat (mint K-Lite és társai), szerkesztős gépre az utóbbit soha...)

Másrészről, te szerintem a VEG formátumra gondolsz, ami a Sony Vegas projektfájl formátuma, nem is videó. Azért megpróbáltad lejátszóval megnézni a videódat, mielőtt fel akartad tölteni?

Videóhoz renderelned kell a projektet (File -> Render as), itt kiválasztasz egy formátumot (youtube-ra célszerű pl. MainConcept AVC/AAC - Internet HD 720p/1080p), presetet, esetleg testreszabhatod. Ez MP4 formátumba fog menteni. De utánanézhetsz, hogy a videód típusához milyen presetet ajánlanak, renderelhetsz WMV-be is, másik kodekkal. Ez a folyamat a gépedtől függően néhány perctől kezdve több órás lehet, nem 2 másodperc, mint elmenteni VEG-be.

Egyébként, ha az átkonvertált WMV fájlt be tudtad rakni a projektbe és használható volt, nem azzal volt a gond.

2015. ápr. 18. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Ha kezdő vagy minek használod az SVP-t? Tuti nem használod ki, elég lenne bőven a Movie Maker is...

Egyébként rendereld le a projectet, akkor elkészül a videó. Rendereld 1080p-be (1920x1080) így YT-n elérhető lesz a Full HD. Persze ha a videó csak 720p akkor hiába rendereled 1080-ba, a minőség éppúgy 720p lesz, csakhát ugye a kiírás.

2015. ápr. 18. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Balf#sz.
2015. ápr. 18. 19:45
 6/10 tabaki ***** válasza:
Eridj a boltba, ahol vetted, és követeld vissza az árát. Nem lett volna szabad visszaélniük a beszámíthatatlanságoddal.
2015. ápr. 18. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Tényleg sz@r a Vegas, a múltkor nem nyitotta meg még a sörömet sem...:) Egyébként próbáld meg Fatal Error-ba menteni, ezt egyből tolhatod a jutyubéra akár 4K-ban is...:)
2015. ápr. 18. 23:16
 8/10 anonim válasza:
bejátszani nem lehet avit, lerenderelni aviban is lehet, jó nagy fájlban. Én is próbálkozom, de mindig csak arról irnak, hogyan kell renderelni a youtubera. én a videóimat a tévémbe szeretném megnézni jó minöségben. Ehhez irjatok beállitást a vegasban...
2015. júl. 3. 01:10
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
A sony vegas egy kalap @art sem ér! Avi filmememet szerkesztettem, ki takartam egy mozgó alakot. Elmentettem 16 gigás avi filmet kaptam és nincs kép! Csináltam egy másikat 500 mg-ás lett, elindul erre a negyedétől olyan lesz a kép, mint amikor régen képcsöves lett a tv...
2017. szept. 3. 09:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Hiába nullázol le hül>ye gyerek. Szerkessz meg egy saját avi filmedet, amit te vettél fel, mondjuk mindegy, takard ki, amit nem szeretnél, hogy mások lássanak. Aztán rendereld be, kiváncsi leszek neked mit fog csinálni. Majd ha tudsz értelmes jó megoldást erre, akkor gyere vissza és írd meg nekünk te gyökér!
2017. szept. 3. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!