Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a windows frissítéseket?

Figyelt kérdés
Újra kellett telepítenem a windowst (7 ultimate). Aztán persze sok-sok frissítést ajánl fel. Az Office frissítések rendben, de a "Windows 7" alatt 156 van. Ha ezeket telepítem, nem indul a win, csak akkor, ha egy korábbi visszaállítási pontból indítom. Aztán újból felajánlja a 156-ot. Feltételezem, a 156-ból valamelyik KB... lehet a ludas. De hogy a fenébe derítsem ki melyik az? Köszönöm!

2015. ápr. 22. 19:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Off: Felhívtam egy "hozzáértőt". Az volt a válasza, hogy a win egy nagy sz@r. Lehet, hogy igaza van, de lehet,hogy nem. Most mit tegyek,/tegyünk. Jó, Linux,...de kevés kivételtől eltekintve úgysem választják sokan. On:
2015. ápr. 23. 00:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Évek óta használok Windows-t, ebből legalább 5 éve Windows 7 rendszert. Ennyi idő alatt azért kiderült volna ha a Windows sz@r, de nem az. Általában a Linux fanok sz@rozzák a Windows rendszert, mert náluk nem létezik más, csak a Linux. Én el tudom fogadni, hogy valaki más rendszert használ. De Linux használok képesek oldalakat vitatkozni, arról hogy a Windows sz@r, értelmes ember csak Linuxot használ.

...

Ne egyenként telepítsd, hanem mondjuk 10-15 frissítést egyszerre. Nézd végig, általában külön vannak kategorizálva, semmilyen Windows Update által felajánlott illesztőporgramot ne telepíts.

Ránézhetek a gépedre távvezérléssel, szelektálok a frissítések közül, nagyobb eséllyel fog így települni mindegyik. Ha meg nem, akkor jöhet a visszaállítási pont és legalább 10 percig lefoglalt engem valami. :D

2015. ápr. 23. 01:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Esetleg szedd le a megjelent összes frissítést a WHDownloader programmal majd gyűjtsd össze őket egy mappába és ugyanebbe a mappába nyiss jegyzettömböt és másold bele ezt:

@Echo off

For %%# in (*.msu) Do (

Echo: Installing update: %%#

Wusa "%%#" /quiet /norestart

)

Echo Windows Update finished.

Pause&Exit

Ezt mentsd el setup.cmd fájlként. Ha így teszel feltelepül az összes létező Windows frissítés. :)

2015. ápr. 23. 18:06
 14/16 tabaki ***** válasza:

@#12 :„Általában a Linux fanok sz@rozzák a Windows rendszert”

A windows-fanok viszont helyes kis tündibündik, akik igazuk tudatában megértő derűvel mosolyognak az eltévelyedettek mulatságos toporzékolásán. Ők bezzeg dehogyis sározzák a linuxot, hiszen éppoly megfontoltak, mint amennyire kifinomult intellektusúak. Nem bunkóskodnak, idegen tőlük, hogy oldalakon át hülyeségeket hordjanak össze a linuxról, nem hazudoznak, és nem próbálnak átlátszó kérdésekkel veszekedést szítani, csak azért, hogy belerúghassanak a másikba, és bizonygathassák, mennyire szär a rendszere.

Ezért sokkal jobbak a linuxosoknál. Pont.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..

2015. ápr. 23. 20:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó, oké. A két rendszert használók kölcsönösek szidják egymást, néhány ember kivételével, ideértve magamat is. Meg sem szoktam nyitni a linkeltekhez hasonló kérdéseket, semmi szükségem arra a vitára, amit oldalakon keresztül folytatnak, résztvenni meg főleg nem akarok benne. A minap olvastam egy cikket, miszerint két ember azért verte szét egymást, mert nem tudták eldönteni, hogy az Android vagy az iOS a jobb. Magam részéről ilyen kérdésekben igyekszem elkerülni a vitás helyzeteket.
2015. ápr. 23. 20:25
 16/16 Lajos54 ***** válasza:

Amióta van Linux is, meg Windows is, azóta létezik ez az ellentét. Pedig szerintem semmi értelme. Mindennek megvan a maga helye. Például (pár évvel ezelőtt) a volt munkahelyemen, ahol két, egymástól független hálózat volt, az egyiken egy Linuxos szerver működött, a másikon egy Windows 2000-es szerver. A linuxos sokkal jobban teljesített, míg a Windowsossal állandóan problémák voltak.

Egy darabig itthon használtam én is Linuxos gépet, és bár nem kedveltem meg túlzottan, végülis jól működött.

De jelenleg annak is oka van, hogy (mivel nincs más választásom) Windowst használok. Sajnos, bármennyit is fejlődött az utóbbi években, a Linuxon nem megy minden, amit használnom kell. Ráadásul a munkahelyemen (fővárosi központhoz csatlakoztatott rendszer) nem is használhatunk mást, mint Windowst.

A véleményem az, hogy (bár megvannak a maga hibái), annyira azért nem rossz a Microsoft terméke. És ráadásul annyira elterjedt már világszerte, hogy gyakorlatilag nincs más választásunk, kénytelenek vagyunk ezt használni.

2015. ápr. 24. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!