Miért nem tudom telepíteni a windows frissítéseket?
Hááát...
Utánanézel, melyik a legfrissebb. Előfordul, hogy becsúszik egy hiba. Ilyenkor meg kell várni, mire a Microsoft javít.
Ha nem, akkor egyesével kell telepítgetni a frissítéseket, és megnézni, hogy melyik a problémás.
Azt is megpróbálhatod, hogy fórumokon utánakérdezel, milyen hibás frissítéseket ismernek az emberek.
Ui.: a visszaállítási pontokat ne felejtsd el! (nem túl vicces mikor ilyen miatt kell újrarakni az os-t)
De egyesével a 165-öt? :)
Tényleg maradnak a fórumok...
Kösz a tanácsot!
2014. augusztusban is volt egy hibát okozó Win7 frissítés, meg decemberben is. (legalábbis, amit most hirtelenjében tudok). Elég hamar visszavonták őket, de addig sokaknak okozott bosszúságot. Sőt, néhány héttel ezelőtt is. Ez utóbbi érdekes módon nem minden Win7-es gépen okozott problémát, de azért elég sokon. A hibajelenség mindegyik gépen az volt (legalábbis azon a három gépen, amiről tudok), hogy bekapcsolás után oprendszer hibát jelzett a rendszer, amit aztán megpróbált javítani. A javítás vagy sikerült, vagy nem... Rendszervisszaállítás után (ha egyáltalán sikeres volt!!!) természetesen újra jött a frissítés, és kezdődött elölről az egész. Mindaddig, míg (visszaállítás után, de netre csatlakozás előtt) le nem lett tiltva egyelőre az automatikus frissítés.
Hivatalos bejelentéssel még nem találkoztam, de egyelőre az érintett gépeken várunk a frissítéssel.
Egy kis adagnyi illusztráció:
Igen, ezt én is átéltem, ez volt az, ha jól gondolom: KB 2982791
(Én valahogy könnyebben megúsztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!