Mi a probléma a Minecrafttal?
Mikor el akarom indítani ez a hibaüzenet fogad a lancherbe:
[08:43:20] [Client thread/INFO]: Setting user: makardavid8
[08:43:20] [Client thread/INFO]: (Session ID is token:e8ba2b53c27b4117995077805c42538d:d340f5a288de491f9a1f0
c4a0c051ebd)
[08:43:28] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.4
#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6983ced8, pid=2052, tid=3004
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_25-b18) (build 1.8.0_25-b18)
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (25.25-b02 mixed mode windows-x86 )
# Problematic frame:
# C [atioglxx.dll+0x80ced8]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
# An error report file with more information is saved as:
# C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\.minecraft\hs_err_pid2052.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# [link]
# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
#
[error occurred during error reporting , id 0xc0000005
a Minecraft launcherbe ez a hiba jön be..
pentium 4 2.6 GHz
1GB ram
AMD Radeon HD 3450 AGP 512MB ram
Nincs benne semmi érdekes. A VRAM mennyisége egy dolog, a kártya tudása meg egy másik.
Szerinted egy 80 kilós kisportolt atléta és egy 70 kilós irodai dolgozó, aki sosem sportolt ugyan akkora távot tud lefutni egyhuzamban? "Érdekes", pedig a sportoló még nehezebb is...
A videókártya teljesítménye BIZTOS elegendő a játék futtatásához (64 megás VGA-kkal is ment nekem, ez nem okozhat neki gondot...)
Két probléma lehet alapvetően:
1. Java 8-at használsz, amit a Windows XP már nem támogat tejlesen.
Megoldás: Töröld le TEJESEN a Java 8-at, tedd fel a Java 7-et
2. A VGA driver, amit használsz, túl régi, vagy nem teljesen kompatibilis a videókártyával, esetleg Microsoft-féle, és hiányzik belőle az OpenGL összetevő
Megoldás: Tedd fel a legutolsó, hivatalos drivert (XP-re, és erre a videókártyára már nem gyártanak drivert, így nem kell többet frissíteni).
Javaslom a 3DP Chip nevű progarmot, az megtalálja neked.
Vagy próbáld ki ezt a drivert, ez a legutolsó, ami XP-re készült, és támogatja a videókártyád:
#16-os vagyok:
Az tény, hogy a VRAM mennyisége nem arányos a teljesítménnyel, de ettől függetlenül ha én tudtam egy Geforce 7600GT-s videókártyán játszani a Minecrafttal, a kérdezőnek sem lesz problémája a több évvel újabb és korszerűbb videókártya esetén.
Kérdezőnek:
Bocsi a hibás linkért, eszerint csak egy ideig tartja fenn a letöltés lehetőségét, mindenesetre ezt tedd:
Látogass fel az oldalra, válaszd ki a videókártyádat (Dekstop graphics -> Radeon HD Series -> All Radeon HD Series AGP -> Windows XP - 32 bit) és utána töltsd le, amit kidob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!