Az Apple MACoS -ja az linux disztribúció?
Nem.
Unix alapú oprendszer.
Valóban hasonlít a linuxhoz, de nem az.
ma 19:22
Na hozzászólt egy szerencsétlen szagértő is. Te nagyokos az OSX ingyenes. Ennyire értesz hozzá, teeee!! Inkább bújj vissza a barlangba oszt nézegesd a barlangrajzokat az való neked nem a számítástechnika. Ahhoz ugyanis túl hülye vagy.
én is elírhatom néha.
Posix kompatibilis mind a kettő.
Köszönöm a válaszokat.
2015.04.28. 20:25 -> Nem lehet, hogy a "csillagászati összeg" kifejezésnél, a fejlesztés árát értette, és nem azt, hogy neked kell megvenned a boltban? (persze a vásárló fizeti meg benne van a termék árában de ez mellékes, ha termék nélküli letöltésről beszélünk)
Kérdés, hogy OS X es virtuális gépet hogyan tudok csinálni?
Virtuális gépen futtatni oprendszert olyan,mintha a csillagok háborúja videót fényképeken néznéd végig.
Én úgy tudom,hogy a MAC OS X-et nagyon nehéz telepíteni,ha nincsenek meg a számára ideális hardverek.
ha rosszul tudom,akkor bocsi. :)
Feltételezem, hogy Windows-on szeretnél ilyet.
"OSX Virtual Appliance" kifejezésre keress rá, biztos van valami gondosan preparált image, ami előtelepítve már használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!