Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért írja ki a CHAT. HU Hogy...

Mért írja ki a CHAT. HU Hogy a Java nem található?

Figyelt kérdés

Fent van pedig. Chromot használok. Be is van kapcsolva rajta a Java engedélyezése. De pl a Firefox ba még az ablak se jön be.

Mit lehet neki csinálni hogy észre vegye?

2015. ápr. 21. 13:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
A Java egy rák, talán még nagyobb szenny, mint a flash. Ha a 39.3424212b helyett a 39.3424212a van fent, már sír, hogy nincs is Java a gépeden. Töltsd le a legújabbat, engedd, hogy ellenőrizze magát, aztán jó lesz.
2015. ápr. 21. 13:18
 2/15 A kérdező kommentje:
letöltöttem a legujjabbat nem volt változás. Azt mondod a Java helyett mást is lehet? Mert akkor dobomis ki a picsbe.
2015. ápr. 21. 14:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy lehet. De a Java honlapján rá is nyomtál az ellenőrzésre, közölte, hogy "gratulálunk, a legfrissebbet használod!"?
2015. ápr. 21. 14:04
 4/15 A kérdező kommentje:
őő nem mindjárt megnézem.
2015. ápr. 21. 14:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Hogy is kell azt mire mennyek?
2015. ápr. 21. 14:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Nah dobott egy zöld pipát az ellenörzés. De mostsem működik ujra indítottam minden ugyan azt írja ki.
2015. ápr. 21. 14:14
 7/15 anonim ***** válasza:
A chat.hu nem lerohadt már évekkel ezelőtt?
2015. ápr. 21. 14:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Egyhónapja még jóvólt. De Aztsem értem hogy az mért van hogy chromba bejön a sakk.hu de a firefoxba semmi. Lent ki írja hogy Javascript:openGame(ChessBullet) De semmi más nem jönbe a bejelentkezőablak. Chromba érdekesmódon jó a sakk. Chatnal viszont be jön az ablak és azt írja hogy java nem található. Firefoxban az ablak se jön be.
2015. ápr. 21. 14:31
 9/15 A kérdező kommentje:

Jó helyen ellenőriztem?

[link]

2015. ápr. 21. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:

Elolvastad mi van a chat.hu kezdőoldalán? Aleges legelső hír...

Tájékoztatunk benneteket, hogy a 2015. áprilisában megjelent 42-es verziójú Google Chrome alaphelyzetben nem támogatja a Java bővítményt.

Amennyibe Google Chrome böngészőben szeretnétek használni a Chat.hu csevegő kliensét, akkor engedélyezni kell az NPAPI beépülő modulok használatát az alábbi módon:

1) Nyisd meg a Google Chrome böngészőben az alábbi oldalt (másold be a címsorba, majd üss Enter-t):

chrome://flags/#enable-npapi

2) Kattints az "Engedélyezés" linkre az "NPAPI engedélyezése Mac, Windows" opcióban.

3) Indítsd újra a Google Chrome böngészőt, majd kezdd el használni oldalunkat.

Amennyiben csevegő kliensünk továbbra sem indulna el, akkor kérjük válts Mozilla Firefox böngészőre, melyet az alábbi linken keresztül tudsz letölteni:

[link]

Érthetetlen egyébként mért nem tér át a chat.hu vmi modernebb technológiára, és mért erőltetik még mindig a javat.

2015. ápr. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!