Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MesterMC:Java nem található?

MesterMC:Java nem található?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a MesterMC-t hogy tudjak játszani a haverjaimmal,de amikor elakarom indítani ezt írja ki:Java nem található nálad,töltsd le a WWW.JAVA.COM-ról!Letöltöttem,de még mindig nem engedte.A Facebook-on ráírtam a MesterMC-re,és adtak egy letöltő linket,amiről letudom tölteni a javát.Letöltöttem de még mindig nem működött.Majd skype-on kértem segítséget,de ott sem tudtak segíteni.Azt írták hogy ilyen gonddal még nem találkoztak.

Tudtok segíteni?

2014. aug. 7. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
A megfelelő platformra töltötted le? Lehet, ha 64bites rendszered van, nem azt töltötted le, vagy azt töltötted le, de ő a 32 bites progik között keresi. Nekem egyszer egy gitárstúdióval volt ilyen problémám. De azt megoldottam.
2014. aug. 7. 16:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen.Régebben működött de most nem megy.
2014. aug. 7. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
És a 64 biteset is töltötted le?
2014. aug. 7. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen.A 64 biteset töltöttem le.De azt elfelejtettem leírni,de azt írja ki amikor megpróbálom telepíteni,hogy

Installation failed.Nem sikerült feltenni.

2014. aug. 7. 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a teljes hibaüzenet?
2014. aug. 7. 17:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Installation failed

The wizard was interrupted before java 7 update 67 could be completely installed.To complete installation at another time,please run setup again.

Click"OK" to exit the wizard

2014. aug. 7. 17:15
 7/8 anonim válasza:
Ha hibaüzenet jön installáláskor töltsd le Internet Exlorer-ről . Nekem müködött .
2015. aug. 30. 16:55
 8/8 mikevok válasza:
2017. márc. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!