Software amelyik egy videoklipről "lehúzza" a zenét MP3-ba?
Ajánjlatok nekem lécci egyszerűen kezelhető progit olyanra, hogy pl. van egy koncert avi vagy mpeg vagy akármilyen formátumban, és hogyan tudom megoldani, hogy leszdje a hangot MP3-ban és tudjam aztán pl MP3-on hallgatni csak a zenét?
köszi
attol fugg h honnan szeded le :) belinkelhetned h tudjuk mi is
amugy ha you tube akkor Wdownloder ha pedig mas akkor jo a real player11 gold
ja nemnem, ezek pl 2 órás koncertek akár van olyan is ami eredeti dvd-s, tehát nem youtube (alig van olyan és nem is azok kellenének), és belinkelni se tudom, mert nem a neten van, hanem nekem itthon dvd-n ...
Akkor ez így nehezebb? És persze nagyon vegyes, avi, mpeg2, mpeg4, stb ... van itt minden, szal olyan kellene amin vagy lehet állítani a formátumot vagy automatikusan felismeri magától, és csak a hangot szedi le. Az lenne a célom, hogy van egy X koncertfelvétel, és azt tudjam MP3-ról is csak zeneként hallgatni.
Nagyon lehetetlen amit gondolok? Azt hittem nem olyan bonyolult, de hát én nem sokat értek ehhez.
köszi
tedd fel a gepedre a zenet es toltsd le a real playert s konvertald at mp3 oban
semmi sem bonyolult csak turelem kell hozza
hát jó köszi, de mindehhez a progik nevét is megadod ? hog ytegyem fel a zenét a gépemre ha éppen azt szeretném kinyerni a klippből, de videoanyag nélkül? nem is igazán értem amit írtál, bevallom.
Mindenesetre próbálkozom.
Pofonegyszerűen kezelhető progi és megoldja a problémádat:
Free Video to MP3 Converter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!