Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Google Chrome ilyen lenne?

Google Chrome ilyen lenne?

Figyelt kérdés

Kiprobaltam ma..

Nem tudom mi a jo benne de elejen gyorsan betolti adott elohivot oldalt de aztan neki all gondolkodni,tolt tolt tolt szoval belassul.Mire beadja az oldalt addig mas bongeszobe tobb oldalt elhivok. A gep mindegy milyen,legyen eros katgoriaju vagy gyengebb regi gep mindegyiken igy mukodik.

Nem tudom mi a jo benne.Vagy netan van valami komoly beallitas dolog? Vagy csak nekem tunik fel milyen ez a chrome aki gyorsasaghoz szokott...

2015. ápr. 17. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon rosszul csinálhatsz.

Több száz millió ember nem tévedhet. :)

2015. ápr. 17. 08:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Abbol a tobb 100 millio emberbol van eleg aki tudja ezt es vannak akik nem kotik a masik orrara hanem hasznalnak masik bongeszot ugye.

Eleg nehez lenne rosszul csinalni... ha csak sima telepites utan nem valami titkos beallitas kell :)

2015. ápr. 17. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a jó benne, hogy normális gépen, normális internetkapcsolat mellett köröket ver a többi böngészőre. Talán a Firefox még tartja vele a lépést, bár nem véletlenül veszít a népszerűségéből.

Az, hogy el van barmolva a rendszered, nem a Chrome hibája.

2015. ápr. 17. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:

"a hiba az ön készülékében van!" :)

én használtam chromot, de nálam semmi probléma nem volt vele, de én azért nem használok mert nem szimpatikus számomra a Google

2015. ápr. 17. 09:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Friss telwpitesu rwndazeren lett nezvw.Egy 6magos proci es 8GB ram tarsasagaba...

Illetve gyengebb gepen is.

Mindegy.Gondoltam hogy itt nem lesz valasz mert itt minden jo.

Kozbe forumokon mas mast lehet olvasni......Eleg soknak ellehet barmolva a gepe...

Kosz a valaszokat.Mar megkaptam ra a jo valaszt.Akinek meg ez jo itt hasznalja egeszsegel.

2015. ápr. 17. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha egy ilyen komoly gépen is lassan tölti be az oldalakat, akkor nem a Chrome-ban keresendő a hiba.

Vannak Chrome vírusok is. A pontos nevére már nem emlékszem, de nem ártana egy víruskergetés ! :)

2015. ápr. 17. 09:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Azt hiszem irtam.Telorol vagyok bocs a hibakert....

Friss,most lett ujratelepitve a rendszer (nem virus miatt,soha se volt,megbizhato vedelmet is hasznalok bar ez mindegy.) Es ez nem egy gepen torteno tapasztalat.Itthon ket laptop es ket asztalin illetve Cegnel is igy szerepelnek a g.chrome-k,illetve szerepeltek. Es akkor most olvastam nem egyedi ilyen a chrome es ez nem mindenkinek feltuno...

Mint irtam ide nem egybol csiga a bongeszo,hanem bizonyos oldal elohivasa utan masodjara vagy harmadjara stb akar uj lapon,akar nem...Alkalmankent jon ra hogy a kov oldalt igen lassan akarja betolteni es csak forog a "tolto karikaja" azt hopp egyszer csak betolti. Procit azt kozbe jol tudja zabalni,bar ezt tudtam eddig is.Masik csak flash-nel mozgatja meg,de ez mindegy most.

Nekem (is) rohadt fura ezek a nehai hosszu masodpercek ( foleg ha siet az ember vmiert) mikor a masik egybol max 1-2mp mulva mar beis toltote.

Es senkinek nincs elbarmolva semmi se,virus sincs. Ez ilyen,max nem tapasztaljak egyesek mert lehet nem mindegy mi oldalakat lattogat az ember,mennyi lap/ful van nyitva illetve ki mihez szokott.

En eszrevetelem meg nem is akkora nagy dolog mint amikel most talakoztam forumba...

Mindegy,marad ami marad,pedig kulsore jobban bejon az egyszerusege miatt :) Kosz megegyszer a valaszokat.

2015. ápr. 17. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!