Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Google Chrome-ot miért nem...

Google Chrome-ot miért nem lehet teljesen kitörölni, vagy újra felrakni?

Figyelt kérdés

Sziasztok , amióta újraraktam a gépet kénytelen voltam át állni az Opera böngészőre ,mert a Chrome valamiért nem szeretne feltelepülni.Az adobe oldalán amikor szedtem le a Flashplayert ott volt olyan ,hogy a chromot is hozzá rakja,de valamilyen Chromioum volt a feladatkezelőben a neve és nem pedig sima Chrome,innentől kezdve a Chromot amikor megnyitottam az Opera jött be úgy ,mintha Chrome lenne.(tudom nagyon hülyeség ,vagy össze-vissza fogalmazás ,de jobban nem tudom leírni)

Amiután futtattam a telepítőt megpróbál csatlakozni az internethez és ez az üzenet fogad: [link]

Megpróbáltam Offline telepítővel is ,ott meg azt írja ,hogy telepítve van, pedig az Operát,Mozillát,Chromeot is kitörőltem ,de még akkor sem engedi!

Nem használok vírusírtót ,a tűzfal pedig folyamatosan kivan kapcsolva ,mert hamachin keresztül játszunk és anélkül nem engedne fel.

Remélem nem nagyon össze-vissza magyaráztam.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2015. ápr. 3. 15:26
 1/6 A kérdező kommentje:
UI: ha megnyitom a telepítőt ,akkor vagy 200szor megnyílik a Google Telepítő a feladatkezelőben.
2015. ápr. 3. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudod ki törölni?? Én az Unlockert használom próbáld meg ezzel!

2015. ápr. 3. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:
mármint kitöröltem már ,de az Offline telepítő még mindig úgy írja ,hogy a chrome ezen a gépen már telepítve van
2015. ápr. 3. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazad volt ,ezzel megoldotta a hibámat :)
2015. ápr. 3. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyjától a csá-ba a krómot, teljesen értelmetlen, vannak jobbak.
2015. ápr. 3. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
örülök neki-köszönöm. (Y) :D
2015. ápr. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!