Letöltöttem egy progit winrar-ral, nem tudom elindítani. Mi kell hozzá, hogy tudjam is használni?
Figyelt kérdés
TMM_Nemet_1-3.part01.exe\Tell.Me.More.Nemet - SFX RAR kötet, kibontott méret 1 939 770 306 byte
Ezt kaptam,nincs neki setup exe fájl-ja,telepítője van de avval sem megy.43db fájl van rar.rar00,rar01 és így tovább.
Nagyon nem értek hozzá.Kint vagyok németben és nagyon kellene ez a német oktató progi.
2010. febr. 20. 15:16
1/6 anonim válasza:
WinRar-ral kicsomagolni tudod, és utána lesz setup izé benne szerintem =S
2/6 anonim válasza:
win rar kell hozzá, fel kell telepítened a gépedre, ha megvan, akkor a következő:
jobb klikk az első fájlra rar00 ---> Kibontás ide!
ha nincs jelszóval védve akkor ennyi. ha igen, akkor tudnod kell a jelszót!
3/6 anonim válasza:
A Winrar nem letöltő progi, hanem tömörítő/kitömörítő. A "németben" az nem német, hanem "Németországban", a rarokat az első fájlba belelépve total commanderrel is kitudod csomagolni (kevés az olyan, amit a winrar ismer, a totál meg nem), de winrarral ugyanúgy belelépsz, és kicsomagolás, ha megvan az összes fájl, akkor nem lesz progi. Én nem vagyok benne biztos, hogy a Tell me more-hoz kell egyáltalán telepítés, bár nem emlékszem. Összegezve: próbáld meg kicsit érthetőbben leírni, hogy mit szeretnél, meg így, hogy nem látom, így elég nehéz lesz segíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Bocs csak rövidítettem magam.
Szóval annyit tudok,hogy totál.com-el is próbáltam megnyitni és kicsomagolom őket közben előugrik egy ablak "unrar" tedd be az r00lemezt ezt írja ki.de nincs semmi féle lemezem.
2010. febr. 20. 15:47
6/6 A kérdező kommentje:
Talán most sikerül valami mert telepítés elindult.:)
2010. febr. 20. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!