Köztudott, hogy a windows 7 március elsejétől 2 óránként újra fog indulni. Kérdezném tőletek, hogy hol lehet letölteni olyan windows 7 et, ahol ez a probléma nem áll fenn?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 14:00
1/5 anonim válasza:
Köztudott az agyad, hülyegyerek.
2/5 anonim válasza:
Én hétfőn teszem fel életemben először a w7-et. úgy tudom, hogy ki kell kapcsolni mindenfajta autómatikus frissítést és akkor nem lehet gond. Mert azt hogy buherált a rendszered azt egy utólag települő frissítés miatt kezdi zavarni a rendszert. (na ezt jól megaztmondtam)
3/5 anonim válasza:
Torrent oldalak nyüzsögnek vele! Aktivátorral együtt!
Annyi hogy frissítésbe nem szabad azt a bizonyos dolgot leszedni,mert akkor lőttek az aktiválásnak. (:
Ugyan dolgoznak már azon is.. (:
Az a win7 az rég volt,teszt időszak volt csak.. (:
4/5 anonim válasza:
Amúgy felesleges a többi frissítést letöltened..elég a driverek ha van a listában. Úgyis csak lassítják a rendszert (:
5/5 anonim válasza:
Így van elég a frissítéseket kikapcsolni, ez olyan frissítés lesz mint anno a winxp-nél a WGATray ami az eredetiséget vizsgálta és dobálta a sok szar üzenetet hogy kalóz verzió etc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!