Mely Linuxot válasszam?
Korábban használtam Ubuntu-t, nagyon kedveltem de aztán gépváltás és munka miatt Win8 lett közel fél évre.
Most azonban úgy határoztam ideje lenne visszatérni a Linux berkeibe. :)
Kérdés az, mely linuxot válasszam, maradjak az Ubuntu mellett vagy váltsak a családfa valamely másik tagjára?
Fontos hogy egy Windows tudjon futni mellette, no nem napi használat miatt, de a munka-ügyek miatt olykor jól jöhet.
Sok-sok éve próbáltam a SUSE-t, de nem sok emlékem van már róla, UBI közel 2 évig volt, és DEBIAN-ról sajnos hallottam rosszakat a szoftverfrissítések kapcsán.
Annyi még a disztribúció, te melyiket javasolnád?
Ha nem vagy vérprofi linuxos és még el-elakadsz néha, akkor Ubi a legjobb, mert van saját fóruma mind angol mind magyar nyelven ahol gyorsan és sokan tudnak segíteni (persze mint mindehol, ott is akad élettelen troll - http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
DE a lényeg nem más, minthogy van támogatása, segítő emberek, mindig friss szoftverek, EXE futtatás (WINE, bár nem a legjobb)
DE bevallom, a többit nem is igazán használom, szóval elfogult vagyok, mint szerintem a többiek is, ez is egy "melyik a jobb böngésző" típusú kérdés :) megválaszolhatatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!