Szerintetek egy Asus eeepc 1015px-re jó lenne feltenni a Windows 8.1 és majd a 10-est?
Figyelt kérdés
Intem Atom Dualcore HT 1,6Ghz, 1gb ram 250gb hdd. Amikor vettem Windows 7 starter volt rajta, de most XP van fent jelenelg.2015. ápr. 12. 09:37
1/4 Gábor_79 válasza:
Nem nagyon. Gondolom okkal nem raktad vissza a hetest sem. Az újabb rendszereknek sem lett számottevően kisebb az erőforrásigényük.
2/4 anonim válasza:
Anyám 1005HA-ján Win7 van, semmi gond nincs vele - igaz, én bővítettem 2GB-ra. A win8.1-et viszont nem erőltetném, a tiles nem fog megfelelően működni rajta a felbontás miatt, és erőforrásban sem igényel kevesebbet annyival, hogy megérje.
3/4 anonim válasza:
Kevés a RAM, picit lehetne erősebb a proci
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sajnos ezt a típust nem lehet rammal bővíteni.
2015. ápr. 12. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!