Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Asus K50IN laptopra optimális...

Asus K50IN laptopra optimális operációs rendszer?

Figyelt kérdés

Intel Pentium Dual-Core T4200 (2 GHz, 800 MHz) processzor

2x2 GB DDR2 memória

NVIDIA GeForce G102M 512MB videókártya

Újra szeretném telepíteni, de nem tudom, mi 'illene' hozzá leginkább. Lehetőleg valamelyik Windows 7-es rendszerre gondoltam :)

Előre is köszi!

2015. ápr. 1. 14:05
 1/4 tamasoft ***** válasza:

Lehet Win7 is, de inkább Win 8.1, ha lehetőséged van választani, és részedről mindegy.

A géped mindegyikkel szépen fog üzemelni, akármelyiket választod.

Egyre figyelj azonban, mindenképpen 64 bites rendszerben gondolkozz!

2015. ápr. 1. 14:08
 2/4 Tengor ***** válasza:
Home Prof. vagy Professional, amelyikre futja és amelyikre szükséged van: [link]
2015. ápr. 1. 14:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

1-es Válaszoló, Te miért ajánlod inkább a Win 8.1-et? Miben jobb? (Őszintén szólva, nekem nem igazán jött be az új felület, bár igaz, nem használtam sokat, csak más gépén, de ha több szempontból jobb választás, akkor lehet inkább megszoknám.)

2015. ápr. 3. 21:45
 4/4 tamasoft ***** válasza:

Azért szavazok a 8.1-re, mert újabb, korszerűbb. Kisebb az erőforrás igénye, mint a 7-esnek, és lényegében a rendszer indítást követő első kattintás után látszatra egy Windows 7.

Na jó, ...nincsenek asztali widgetek.

2015. ápr. 7. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!