Firefox fülek kezelése, kilépés?
Hello
Korábban, ha a Firefox-ban csak egyetlen fül volt megnyitva, és azt bezártuk, akkor megjelent a kezdőlap
Most, ugyanerre a műveletre bezáródik a program...
Nagyon hozzá vagyok szokva a fülbezárásos új cím beírása dologhoz, és elég idegölő, amikor egy viszonylag lassabb gépen bezárja magát a FF (az én megszokásom miatt)
Vissza lehet valahogy állítani, hogy a fül bezárásakor ismét a kezdőlapot hozza be, és ne azt tegye a FF, mintha a jobb felső X-re kattintottam volna?
lehet az about:config -ban kéne valamit beállítani, csak nem tudom mire keressek rá/hogyan
viszont, használhatjátok úgy hogy hogy van a házikó gomb(kezdőlap), vagy ahol van a(url) pl.: google.hu
oda is beírhatjátok a keresni kívánt szöveget, csak viszont egy baj van a . -tól azt hiszi hogy egy url-t akarsz beírni, tehát ilyen előfordul
Az abotut:config -ban ha jól emlékszem a browser.tabs.closeWindowWithLastTab
értéke:false
Ekkor nem zárja be, de rég állítottam ezt át, azóta viszem magammal a beállításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!