A Need for speed Underground 2 folyton kilép Windows 7 alatt. Meg lehet ezt valahogy oldani?
64 bites Windows 7 Ultimate-em van, a játék eredeti európai változat és állandóan bezárul, vagy lefagy, legtöbbször betöltés közben, de van úgy, hogy a menüben, vagy verseny közben is kilép. A program XP-ben probléma nélkül működik, de ez a Win 7-es valamiért nem tudja normálisan futtatni, még az irányítást sem jegyzi meg, minden alkalommal újra be kell állítanom. Minden létező patch-et leszedtem hozzá, de ez sem használ.
Van olyan program, ami megakadályozza az operációs rendszert, hogy bezárja a programot, vagy gátolja az összeomlását?
Beállítottam a rendszert, hogy ne akadályozza meg az adatvégrehajtást a programnál, de persze semmi nem változott.
Mondjuk olvastam jónéhány fórumot és a felhasználók többsége letörölte a Windows 7-et és visszarakta helyette a korábban használt XP-t, vagy Vistát. Az én gépemen gyárilag volt fent ez a ki sem mondom mi, magamtól sosem raknék fel ilyet. Gondolom, kénytelen leszek így használni a progit, aztán ha lesz rá lehetőségem, leformázom a vinyót és felnyomok egy XP-t.
Üdv!
Próbáltad már Windwos XP kompatibilitási módban futtatni az UG2-t? Nálam ez megoldotta a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!