Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legjobb ingyenes...

Melyik a legjobb ingyenes játékfelvevő program?

Figyelt kérdés

Amit jelenleg próbáltam "Ingyenesnek emlegetett" program nem túl kedvező.

A következőket ismerem amik nem igazán voltak hasznosak.

OBS = Elindítottam a CS:GO-t és mikor a menübe voltam el indítottam a felvételt. A Játék végén leálítottam a felvételt és csak a menü látszódik állóképben.

Action! = Crack-elt verziók közül egyik se mondható hasznosnak. A videófelvétel úgy néz ki mint ha álló képek lennének egy fél percig utána fekete a kép. Csak a hangot veszi folyamatosan.

Fraps = Ha a játékba van 50 FPS-em akkor abból csinál 10 FPS-t és így élvezhetetlen a felvétel. Utálatos az ingyenes verzió vízjele.

Bandicam = Crack után egyszer indítom akkor megy majd utána mindig azt kéri telepítsem újra a programot. Továbbra is utálom az ingyenes verzió vízjeleit.

DXTory = Eddig leghasznosabbnak tűnő program egyetlen hátránya van hogy ő is képes 50 FPS felvételből képes 15~20 FPS-st csinálni azaz nagy erőforássa van.

Ha valaki tud egy igazán jó felvevő programot ami ha Crack-elt ha "ingyenes" változatba is vízjel nélkül képes videótfelvenni akkor írja meg a program nevét. Előre is köszönöm a segítséget.

2015. ápr. 9. 14:51
1 2
 1/12 Tengor ***** válasza:

Sovány a géped a videózáshoz. Ezen nem segít az sem, ha megveszed v. ellopod a programot.

Vagy a gépen fejlessz v. szerezz be egy rögzítő boxot v. rögzítő kártyát, ami leveszi a gépről a terhet.

2015. ápr. 9. 14:54
 2/12 A kérdező kommentje:

A legnagyobb probléma az anyagi forrás hiánya.

Hobbi játékfelvételt akarnék készíteni de sajna nincs hozzá keretem azért is kerestem Crack-elt meg ingyenes megoldásokat. 2000~5000 Ft körül nemhiszem hogy találok bármi ilyesmit.

2015. ápr. 9. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Hogy is van ez ? Játékfelvevő, meg crack-elés ? Nem értem a gondolatmenetedet.
2015. ápr. 9. 15:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen ami nem eredeti Mirillis Action azt Crack-elni kell. Tört verziós lesz a program így teljes verziós funkciókat is képes nyújtani.
2015. ápr. 9. 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Aha, leesett. Bocs. Félreértettelek.
2015. ápr. 9. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha Nvidia GTX-es kártyád van, akkor Nvidia Shadowplay.

[link]

Én ezt használom, alapból úgy konvertál hogy Youtubon automatikusan FullHD legyen.

Videó hogy milyen:

https://www.youtube.com/watch?v=oCucVB3MW6U

Max 2-3 FPS-t ad minuszba, meg 1-2 kisebb szaggatást.

Ha nem, akkor MSI afterburnerrel szoktak még játékvideót felvenni.

2015. ápr. 10. 10:37
 7/12 A kérdező kommentje:

Rendem kipróbálom az MSI afterburner programot meg egy UK fórumon ajánlották nekem a Razer Cortex Game Booster-t. "Mivel nagyon gyenge gépem van :( " ezért ez a program segít és még videót is tud felvenni.

Nagyon köszönöm a segítséget!

2015. ápr. 10. 13:08
 8/12 Tengor ***** válasza:
0%
Miért nem keresel olyan hobbit, amihez nem kell lopni? Ha nekem az autóversenyzés a hobbim, de csak egy talicskám van, akkor lopok egy autót és azzal versenyzek? Nem, keresek más hobbit...
2015. ápr. 10. 13:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Hány embernek kell elmondania, hogy megértsd ? Gyenge géppel nem lehet videót rögzíteni !!!!!
2015. ápr. 10. 13:16
 10/12 A kérdező kommentje:

Semmit nem loptam. próbaidőszakba belefért.. Teszt vezetést mehetsz autóval is ;)

Hát akkor sajnálom hogy a 6. válaszadó hozzáértő válasza miatt mostmár több játékfelvétel is készült. Továbbá előre is elnézést kérek a most renderelődő videómért is.

Az MSI Afterburner ugyan azt a MJPEG kodeket használja mint a Bandicam és hiba és szaggatás mentesen veszi fel a videókat. CS GO-ba 36-50 FPS-el veszi fel a videókat még más programokba ez csak 30 alatt ment vagy Fraps-ba max 10 FPS.

Persze "tipikus" magyar mentalitás lenézni és leszólni másokat de létezik még olyas valaki megválaszolta a kérdésemet és nagyon hatékony programot ajánlott. Még az angol fórumon a német srác nem mond semmit még nem tudja meg mien hardverek vannak a gépembe addig itt azonnal megkaptam a választ a 6. válaszadótól. Köszönöm a segítséget.

2015. ápr. 22. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!