Ubuntura tudnátok ajánlani olyan képszerkesztőt amiben van lehetőség kötegszerkesztésre?
Figyelt kérdés
Méretezés miatt lenne rá szükség, windowson photoscapet használtam.2015. ápr. 8. 20:42
1/5 anonim válasza:
Erre a legegyszerűbb képszerkesztők is képesek , bár én Kritat vagy esetleg Gimpet ajánlanék.
2/5 tabaki válasza:
ImageMagick, de jól nézz utána a paraméterezésének, és egy külön könyvtárba másolt képeken kísérletezz, míg ki nem tapasztalod:
(Nem éppen képszerkesztő, hanem parancssorból hívható program, de rengeteget tud.)
3/5 tabaki válasza:
Ja, és szerintem Picasa is van, az talán kevésbé riasztó.
4/5 Z0lcsi válasza:
Én Gwenview-val tudtam ilyet varázsolni nagyon könnyen, de mikor már konvertálni is kellett, akkor arra a RawTherapee volt a legalkalmasabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, mindenkinek ment a zold!
2015. ápr. 10. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!