Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legjobb program a...

Melyik a legjobb program a Windows rendszer szintű mentésére?

Figyelt kérdés
A cél, hogy rendszerhiba esetén egy rejtett partícióról könnyűszerrel "feldrájverezve" újra tudjam húzni a rendszert.

2015. ápr. 2. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#9 - Lehet a futó rendszert is menteni, annó még úgy csináltam, de manapság mindig USB-ről indítom a gépet, ne menjen a rendszer a mentés alatt.

#10 - Nekem tökéletesen elég az True Image Home a rendszer mentésére, vannak olyan emberek, akik nem akarnak belemászni a parancssor mélyére, mint pl. én. Miért bonyolítsam a saját életem, vagy miért bonyolítsa a saját életét a kérdező, mert neked éppen a parancssoros móka tetszik? Mi van akkor, ha nekünk a tengernyi parancssorban elérhető beállításból egy sem kell? #8-as voltam.

2015. ápr. 6. 13:58
 12/16 Tom Benko ***** válasza:
@11: Talán azért, mert pont nem bonyolítás, még ha elsőre annak is látszik.
2015. ápr. 7. 07:36
 13/16 A kérdező kommentje:

"Tom Benko"

Amit küldtél meggyőző, de lehet másik bolygón élünk a számítógép kezelés terén. Én csak annyit szeretnék, hogy bebbotolok egy live usb-ről, megnyomok egy gombot és klónoz.

Ezt a Easy Redo anx Backup szofverrel most meg is tudtam tenni, de csak ssd-ről ssd-re. (Ami valjuk be luxus)

USB-s HDD-re már nem volt sikeres a klónozás.

2015. ápr. 8. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
USB-s HDD-re nem nagyon fogsz semmilyen programmal rendszert klónozni, már ha onnan el akarod indítani. A rendszer lementése, majd hiba esetén eredeti helyére való visszaállítása menni fog. Nem fog egy gombnyomásból sem sikerülni, a program nem tudja előre, hogy te mit és hová akarsz menteni. Néhány kattintás azért kell hozzá.
2015. ápr. 8. 20:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Jogos kicsit eltúloztam. Persze, kiválasztanám a meghajtót. Az usb-s hdd-re miért nem tudok úgy menteni, hogy visszabootolható legyen?
2015. ápr. 9. 02:48
 16/16 Tom Benko ***** válasza:
Onnan tudsz futtatni rendszert, amivel például visszaállíthatsz klónozott partíciókat, de arra készülj fel, hogy lényegesen lassabb lesz.Ellenben olyan, hogy megjelenik egy nagy gomb, megnyomod, és helyreállítja a rendszert, na olyan nem lesz.
2015. ápr. 9. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!