Melyik a legjobb program a Windows rendszer szintű mentésére?
#9 - Lehet a futó rendszert is menteni, annó még úgy csináltam, de manapság mindig USB-ről indítom a gépet, ne menjen a rendszer a mentés alatt.
#10 - Nekem tökéletesen elég az True Image Home a rendszer mentésére, vannak olyan emberek, akik nem akarnak belemászni a parancssor mélyére, mint pl. én. Miért bonyolítsam a saját életem, vagy miért bonyolítsa a saját életét a kérdező, mert neked éppen a parancssoros móka tetszik? Mi van akkor, ha nekünk a tengernyi parancssorban elérhető beállításból egy sem kell? #8-as voltam.
"Tom Benko"
Amit küldtél meggyőző, de lehet másik bolygón élünk a számítógép kezelés terén. Én csak annyit szeretnék, hogy bebbotolok egy live usb-ről, megnyomok egy gombot és klónoz.
Ezt a Easy Redo anx Backup szofverrel most meg is tudtam tenni, de csak ssd-ről ssd-re. (Ami valjuk be luxus)
USB-s HDD-re már nem volt sikeres a klónozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!