Star Wars Old Republic - klán öröklési gondok, tippek?
Szasztok!
Lenne egy kérdésem: játszom a Star Wars The Old Republic mmoval ahol egy klán a mai nappal megszűnt, ezt a hirt ki is írták a honlapjukra és ott az én klánomat jelölték meg h oda jönne át mindenki vagy h a megszűnt klánban én leszek a clanleader és minden az enyém (ott maradt tagok, klánbank tartalma, stb.)
Közben több helyről is hallottam h valóban megszűntek (nem április eleji poén) de mi van akkor ha a régi vezetés nem akarja nekem átadni a vezetést ami ugye járna?
Mivel ki van téve a honlapjukon a hírbe ezért ez írásba van leírva és ez szerződésnek minősül? Mert ha igen akkor ha azt megszegik akkor milyen bűncselekményt követnek el? Csalást?
Jelentsem fel őket?
csak keményen Menő, mutasd meg nekik hogy nem lehet elnyomni
Hivatalban mit mondtak?
Spíler vok, nem Menő! :D :D :D :D
A hivatalba holnap megyek be ilyen jogi tanácsadásra. Nem hagyom magamat akkor is megszerzem ami jár!
figyelj oda nehogy elévüljön az ügy
addig kell a vasat ütni amíg meleg
Tudod, az on-line dolgok lényege, hogy minden gyorsabban történik, éppen ezért az elévülés is gyorsabb! Mivel a cikk 04.01-én keletkezett, így a hatályos BTK szerinti 5 nap áll rendelkezésedre, azaz 04.05. a határidő. Mivel az hétvége, így azt megelőzően kell reagálnod, ergo marad a holnap!
Mivel csak holnap akarsz bemenni a Járási Hivatalba pénzért (amit 6 órájuk van készpénzben kifizetni neked, és ezt az időt általában ki is használják, mert nekik addig is ketyeg a munkaidejük), már alig marad időd beérni a bíróságra megindítani a pert. Kizárt, hogy mindez beleférjen az idődbe, mert a Járási Hivatalban mindig sokan vannak, és mivel vidékről is mennek, már hajnalban kezdődik a sorbaállás.
Vagy nagyon korán kelsz, vagy ott betolakodsz a ráérő nyugdíjasok és kisebbségiek elé, de még így is nagyon kell sietned a bíróságra, ahol megint csak állhatsz sorba. Arról nem is beszélve, hogy az on-line sérelmek miatti kérelmek még annyira újdonságnak számítanak, hogy a recepciósok és biztonsági őrök először tuti el akarnak majd hajtani, hogy ilyen itt nincs... Ha nem vagy igazán eltökélt, nem fogunk a bíróságon találkozni! :)
Amúgy elárulnád, hogy mivel léptem ennyire a lelki világodba? Tényleg nem tudom...
Ne nézz ennyire butának Soför bácsi tanultam én is jogot tudok mindent. ezt a lenézö dumát meg másnak ird meg nekem felesleges! tudom h nem évül el napok alatt csak évek alatt. Buta lenézö ember vagy!!
Azzal bántottál meg amikor kirúgtál a klánból a nevem miatt és nem akartál visszavenni pedig csak egy HUN előtag volt benne. de te a hatalmaddal visszaéltél és még élvezted is! majd amikor megnyerem a pert akkor én fogok nevetni te meg sirni fogsz!!!!
de mindegy is mert vagy az lesz amit nektek leirtam és akkor nem perelek vagy nem és akkor mindent elperelek töletek, mindent!!!!
Nem minősül szerződésnek, sehol sem írtad alá hogy átveszed és mielőtt bármi ilyet tehettél volna vissza is mondták a kijelentést. Ez olyan mintha leírnám egy cetlire és összetépném.
Azonkívül köszönöm a boldog könnyes röhögéssel töltött perceket amit okoztál.
Halljátok voltam bent a polgármesetri hivatalba ahol van ilyen ingyenes jogsegély vagy mi. ott beszéltem valami ügyvéddel vagy kivel aki elöször meghallgatott , megmutattam neki a honlapot és azt mondta h emiatt nem tudok perelni. próbáltam meggyözni de azt mondta nekem h ez szerződés és nem tudok perelni.
biztos vagyok benne h valaki odaszólt a klánból és ezmiatt ráztak le de nem baj majd keresek egy jó ügyvédet és perelek tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!