Star Wars Old Republic - klán öröklési gondok, tippek?
Szasztok!
Lenne egy kérdésem: játszom a Star Wars The Old Republic mmoval ahol egy klán a mai nappal megszűnt, ezt a hirt ki is írták a honlapjukra és ott az én klánomat jelölték meg h oda jönne át mindenki vagy h a megszűnt klánban én leszek a clanleader és minden az enyém (ott maradt tagok, klánbank tartalma, stb.)
Közben több helyről is hallottam h valóban megszűntek (nem április eleji poén) de mi van akkor ha a régi vezetés nem akarja nekem átadni a vezetést ami ugye járna?
Mivel ki van téve a honlapjukon a hírbe ezért ez írásba van leírva és ez szerződésnek minősül? Mert ha igen akkor ha azt megszegik akkor milyen bűncselekményt követnek el? Csalást?
Jelentsem fel őket?
Semmilyen bűncselekményt nem követnek el, és ez nem egy szerződés.
Egészen biztos, hogy több százezres pereket akarsz egy játékért elindítani?
Mivel öröklési problémák merültek fel, szerintem ez polgári peres eljárás lesz, polgári bíróságon az illetékes.
Ne hagyd, hogy megfosszanak egy nem létező örökségtől (hiszen a klán megszűnt, tehát mit örökölnél? )! :) :)
Istenem, azért valahol irigyellek, hogy ilyen gondjaid vannak! :)
Igazándiból ez olyan, mint a nagy multicégeknél.
Ha tudod a pernél bizonyítani, hogy te vagy a jogos tulajdonos, akkor nem csak az Anya céget ítélhetik meg neked, hanem annak leányvállalatait.
Itt a klánnál tied lesz minden, illetve ha indítanak az akkor vezetők (vagy ha már indítottak), akkor azoknak a tulajdonjoga is téged illet. Sőőt, ha olyan bírót fogsz ki, pl megtámogatod némi részesedéssel, akkor biztos hogy a tied lesz, illetve még a régi vezetőktől havi leosztásban igényelhetsz anyagi támogatást is.
Ez benne van a könyvesboltokban kapható: "Justice for Dummies" c. könyvben is.
A perhez a piszkos anyagiak beszerzése más tészta. Nem rossz a hivatal megkeresése, de hát mégiscsak MO-ról beszélünk.
Indíts Kicksater-en egy projectet, onnan kapard össze a pénzt. Mindegy hogy milyen célzattal, majd azt mondod h becsődöltél, de a pénzt azt elteszed.
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, holnap akkor bemegyek az önkormányzathoz vagy ehhez a hivatalhoz, ott biztosan van valami jogi segély.
Hallottam olyat is h van valami áldozatvédelmi hivatal is. Én ugye itt áldozat vagyok meg a sértett is mert engem vernek át ha nem kapom meg a klánt.
Ott jár valami pénz?
Meg ha már per, akkor mekkora kártérítést kérjek tőlük?
Halljátok akkor már az lenne a legjobb ha nem adnának át semmit mert akkor csak nekem jönne jól az egész, nem?
Jól megszedem magam a Resonance-on! :D :D :D :D :D :D
Kicsit elképedve nézem a kérdésedet. Én úgy gondolom az én örökösödési jogom előrébb való mint a tied mivel klántag voltam és pár más taggal saját guildet létesítünk.
Mivel ha jogilag nézzük jelenleg is "tulajdonosai" vagyunk a gulidnek tagként, a feloszlás utáni megmaradt javak inkább bennünket illetnek.
Rosszul tudod mivel nekem lett ítélve a megszűnt guild amiről a honlapon irtak ezért minden engem illet!!!!
Amint átveszem a klánt takaritani fogok és rendet fogok tenni!!!!
Te meg nem vagy klántag tehát neked nincsen beleszólásod. A klán már az enyém én rendelkezem felette!
De ha nem hiszed akkor majd a biróság fogja eldönteni. Azért csináltam screensotot a honlapról meg még letörlik a hírt!!! :XD :XD :XD :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!