Google Chrome-al hogy tudok leszedni torrentet?
Figyelt kérdés
Firefoxban megszoktam, hogy megnyitom és kész, de most Chrome-ra váltottam és nem jöttem rá, hogy így hogyan tudom "csak" megnyitni a torrentet.2010. febr. 17. 17:01
1/4 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem. Hogyhogy csak megnyitottad? A böngészővel torrenteztél? Nem értem. Pontosítasz?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát egyszerűen a torrent letöltésére kattintottam és ott a megnyitást választottam az UTorrenttel és így letöltötte. A bajom igazáól az, hogy a Chrome-ban nem találok olyat, hogy hogy lehet megnyitni, ott csak menteni tudok.
2010. febr. 18. 07:14
3/4 A kérdező kommentje:
Mármint hogy minden fájlt csak menteni tudok, megnyitni nem. Remélem, így már érthetőbben fogalmaztam :)
2010. febr. 18. 07:15
4/4 Hintalow válasza:
Jah, már érthető, tehát chrommal nem társítja rögtön a utorrent klienshez a letöltött torrent fájlt.
Amikor chrommal letöltessz valamit, akkor alul a sávban megjelenik a letöltött fájl, akkor rákattintassz, és megnyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!