A Google Chrome gyorsabb mint a villám?
Figyelt kérdés
És ha igen mennyivel?2011. nov. 3. 17:56
1/5 anonim válasza:
Nem. Csak az Opera gyorsabb a villámnál! :P
2/5 A kérdező kommentje:
Operát a színházba tolják. Töltsél már le egy Chrómot.
2011. nov. 3. 18:04
3/5 anonim válasza:
Opera tényleg gyorsabb, és nem a színházi kiadásról beszélünk: [link] a Chróóm gagyi, alig tud valamit.
4/5 anonim válasza:
> Töltsél már le egy Chrómot.
Nem kérek rootkitet, köszi szépen.
5/5 anonim válasza:
A válaszolónak igaza van, az Opera gyorsabb, persze csk ha be van kapcsolva a Turbo, de ez napközben nem mindíg elérhető. Viszont nekem filmet, nagy cuccokat ritkán töltött le, mert vagy megállt az elején, vagy be sem indította a letöltést, nameg annak ellenére, hogy magyar, elég sok angol hibaüzenet jött tőle, ezért is váltottam Chrome-ra egyelőre meg vagyok elégedve vele, csak egy kis bibi van vele (bizonyára csak nálam), befagy a letöltés sebességmérője, és rosszul jelzi, persze írja mennyi idő van hátra, meg hogy mennyit töltött már le, csak nem abszolút pontosan, mármint csak órára pontosan, és MB-ra pontosan jelzi, vagyis fogalmam sincs, ha véletlen megáll. Egyébként a Chrome Turbo nélkül is majdnem olyan gyors, mint az Opera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!