Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri Windowsról Linuxra...

Megéri Windowsról Linuxra váltani?

Figyelt kérdés
15 éve vagyok windowsos felhasználó...

2015. márc. 25. 10:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok titkárnő ( :-) ) de én LibreOffice 5.3 -at használok jelen pillanatban. Szerintem tökéletesen kiváltja a Microsoft Office -t. Linux alapú rendszerre meg már régebben átváltottam. Tökéletes választás volt. Egyedül azt bánom, hogy nem váltottam hamarabb. De ez saját vélemény.
2017. febr. 6. 09:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok titkárnő ( :-) ) de én LibreOffice 5.3 -at használok jelen pillanatban xUbuntu Linux alatt. Szerintem tökéletesen kiváltja a Microsoft Office -t. Linux alapú rendszerre meg már régebben átváltottam. Tökéletes választás volt. Egyedül azt bánom, hogy nem váltottam hamarabb.

Most, hogy Windows 10 kinézete olyan lett mintha egy 3 éves rajzolta volna... végtelenségig (a használhatóság rovására) lekopaszított kémprogrammá nőtte ki magát, szerintem érdemes lehet az embereknek kipróbálni valamit ami nem bughalmaz. Linux világában tényleg törődnek a felhasználók igényeivel, Microsoft meg csak a pénzre hajt. Szerintem nem ördöngösség Linuxra váltani, csak valamiért az iskolákban MS Winfosrakást tanítanak. Pedig Linux világba is bele lehet jönni könnyen. Aztán idővel azon veszi magát észre az ember, hogy 1000 és 1 ok miatt jobb hogy Linuxon él.

Saját vélemény.

2017. febr. 6. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!