Melyik a jobb? Teljesen laikus vagyok és nem túl nagy a választék. Ezt a kettőt találtam csak
Figyelt kérdés
Toshiba Satellite C50D-B-12F vagy Asus X552MD pentium+Grafika
Sprapabíró, megbízható gépet szeretnék, ami több órás "nyúzást" is kibír. Microsoft Office word és exel, photoshop, sony vegas, internet, filmek, cd írás/olvasás, zenehallgatás és néhány játék részére, mint pl. a stronghold crusader
2015. márc. 21. 20:56
1/5 anonim válasza:
Ezek a gépek a belépő szint alja, nem hogy több órás nyúzást nem bírnak, de egy év alatt akkor is megpusztulnak, ha be se kapcsolod őket. Ráadásul a bennük lévő hardver kb. a telefon processzoroknál is gyengébb.
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb, ha kiírod mennyi az az összeg amennyit ráfordítanál, és segítünk.
3/5 A kérdező kommentje:
150 000 ft max
cd/dvd olvasó/író is legyen vele
2015. ápr. 15. 13:22
5/5 anonim válasza:
Ezt tudom ajánlani, ha esetleg nem gond a linux. PCX-en egyébként kicsi ráfordított idővel találsz kedvedre valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!