Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 induláskor svchost...

Windows 7 induláskor svchost több mint 2GB rammot eszik?

Figyelt kérdés

Miért?

A Windows 7 összesen 3GB rammot eszik. Aztán ha az svchostot leállítom lesik 900MB használt ram-ra. Az svchost újra indul, de csak 100MB rammot eszik.

2015. márc. 15. 23:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Egészen pontosan ez a szar: svchost.exe (netsvcs)
2015. márc. 15. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Az svchost.exe futattja a Windows szolgáltatásait. Nézz szét vezérlőpultban köztük és ami nem szükséges, azt állítsd le.
2015. márc. 16. 00:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Vezérlőpultban?

Ott mit nézzek?

A folyamatok között van ez a svchost.exe (netsvcs).

Semmilyen Windows szolgáltatást nem használok, se defendert se frissítést, se expolert és semmi olyan nincs telepítve amit az MS csinált volna, kivéve magát az OS-t. De ezt nem mindig csinálta. Most kezdte el csak ez a szar.

2015. márc. 16. 00:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Na igazad lehet. Attól, hogy a vezérlőpultban kikapcsolok valami sz még nem jelenti szó szerint azt (köszönjük windows) és a szolgáltatásokba is ki kell.

Na utánnána jártam és az említett fájl a svchost.exe (netsvcs) a frissítéseket kezeli (egy része) ezért ott is letíltottam, kikapcsoltam. De ez a retkes Windows még csak azért is újra indítja ha újra indítom a gépet. -.- Nem menti el…

Mit lehet tenni ilyenkor? Most rakjam újra a Windows-t?

Frissítésről szó nem lehet! Attól mindig csak szarabb lett nálam!!!

Windows 7 Home Premium SP1 64-bites

2015. márc. 16. 00:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt nézted már?

futtatás - msconfig

2015. márc. 16. 09:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Ott mit keressek?
2015. márc. 16. 15:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Letiltottam mostmár ott is, de akkor is elindul...
2015. márc. 16. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!