Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8.1 induláskor lefagy?

Windows 8.1 induláskor lefagy?

Figyelt kérdés

A probléma a következő:

Volt windows 8 a gépemen és az ment semmi baja nem volt!

Feltelepítettem a 8.1-et és bekapcsoláskor a windows logo-nál lefagy. Nem megy tovább, megáll a töltés. Viszont, ha kinyomom és 1 másodpercen belül újra megnyomom az indítást utána nem fagy le! Ezek után, ha kikapcsolom a számítógépet normálisan ugyan ezt kell eljátszani.

Rohadt idegesítő ráadásul azóta csökkent a merevlemezem kondíciója aminek aztán végképp nem örülök!

Már az összes drivert letöröltem mert arra gyanakodtam.

A gépen egy windows 8.1 enterprise 64bit van.

Ezelőtt egy windows 8 professional 64bit volt.

Mik az ötletek?

2013. nov. 17. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
próbáld újratenni és ha nem segít akkor valószínű hogy valami hardware hiba lesz nálad
2013. nov. 17. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Ma raktam újra pont emiatt, de nem javult meg.
2013. nov. 17. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy az is lehet hogy hibás a win telepítője főleg ha nem hivatalos..tedd vissza akkor az egyszerű 8-ast és frissísd áruházból 8.1-re
2013. nov. 17. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Az online videotékáról lett leszedve (ncore) :D

Ott sajnos nem engedi az áruházból való frissítést.

2013. nov. 17. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kikapcsolni a gyors indítást(vagy mi a neve), nekem is előfordult néha, h nem indult el, kikapcsoltam több ilyen gond nem volt. [link]
2013. nov. 17. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

én innen szedtem le a 8.1-est *****

lehet hogy neked csak a windows telepitője nem jó..mielőtt telepítettél nem álligattad a biost?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. nov. 17. 18:38
 7/7 A kérdező kommentje:

5-ös!

2x is kipróbáltam...Isten vagy! :D

Most már jó, köszönöm.

Hogy ne kelljen behozni az oldalt ide leírom hátha másnak is lesz ilyen problémája:

Vezérlőpult--->Energiagazdálkodási lehetőségek--->A főkapcsoló funkciójának megadása--->

Kék sárga pajzs mellett "Jelenleg el nem érhető beállítások módosítása"-->Alul "Gyors rendszerindítás" pipa ki, vagyis kikapcsolás-->Mentés.

2013. nov. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!