Windows 8.1 induláskor lefagy?
A probléma a következő:
Volt windows 8 a gépemen és az ment semmi baja nem volt!
Feltelepítettem a 8.1-et és bekapcsoláskor a windows logo-nál lefagy. Nem megy tovább, megáll a töltés. Viszont, ha kinyomom és 1 másodpercen belül újra megnyomom az indítást utána nem fagy le! Ezek után, ha kikapcsolom a számítógépet normálisan ugyan ezt kell eljátszani.
Rohadt idegesítő ráadásul azóta csökkent a merevlemezem kondíciója aminek aztán végképp nem örülök!
Már az összes drivert letöröltem mert arra gyanakodtam.
A gépen egy windows 8.1 enterprise 64bit van.
Ezelőtt egy windows 8 professional 64bit volt.
Mik az ötletek?
Az online videotékáról lett leszedve (ncore) :D
Ott sajnos nem engedi az áruházból való frissítést.
én innen szedtem le a 8.1-est *****
lehet hogy neked csak a windows telepitője nem jó..mielőtt telepítettél nem álligattad a biost?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5-ös!
2x is kipróbáltam...Isten vagy! :D
Most már jó, köszönöm.
Hogy ne kelljen behozni az oldalt ide leírom hátha másnak is lesz ilyen problémája:
Vezérlőpult--->Energiagazdálkodási lehetőségek--->A főkapcsoló funkciójának megadása--->
Kék sárga pajzs mellett "Jelenleg el nem érhető beállítások módosítása"-->Alul "Gyors rendszerindítás" pipa ki, vagyis kikapcsolás-->Mentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!