Meghalt a tabletem?
Elkezdtem feltelepíteni egy 500 megás progit, nem fejezte be a telepítést, helyette kiírta, nincs elegendő hely, ekkor több hibaüzenetet kaptam, hogy x és y program sajnos leállt - OK.
Softwaresen nem tudtam újraindítani. Mikor elkezd tölteni megjelenik egy fekete háttérkép, alul a tálca, és a háttér közepén ismét hibaüzenet, hogy x és y programok leálltak - leokkolom, aztán újabb üzenet jelenik meg, és folyamatosan okkoltam kifele egy órán keresztül a hibaüzeneteket, mert semmit nem tudott elindítani az android. Egy óra után meguntam. Alul az óra mellett kiírja, hogy nincs elegendő szabad hely, de nem hiszem el, hogy a 4.1 android nincs annyira értelmes, hogy telepítés előtt nem veszi észre??? Vigyem szervízbe?
Nem az a hard reset. A hard reset az hogy egy bizonyos billentyűkombinációval kell a tebletet bekapcsolni, és utána a hangerőgombokkal kiválasztani amit kell. (Nem tudom a nevét)
Nem írtad a tableted tipusát, úgyhogy nem tudom helyetted megeresni a googleba. De itt egy kis segítség :)
Olvass utána vagy, nézz róla videót
Eljutottam odáig időközben, hogy a Vol- és a power gomb lenyomásával elindítottam biztonsági módban, nyomta a hibaüzenetet, de be tudtam menni a beállításokba, és eltaperoltam magam a mindent töröl gombig, most átesett egy agymosáson, és cool minden. :-)
Egyébként noname csájníz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!