Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gyakorikérdések Android...

Gyakorikérdések Android applikáció. Jó ötlet lenne, nem?

Figyelt kérdés

Ha lenne GYIK Androidra is, mint app, szerintem elég sok letöltője akadna, és lehet, még több felhasználója lenne az oldalnak, még többen regisztrálnának.

Szép, letisztult kinézetet lehetne adni az alkalmazásnak, és az üzenetrendszert is meg lehetne változtatni.

Pl.: Hogy tudni lehetne, valaki mikor látogatta utoljára az oldalt, mikor volt fennt.

Azért is lenne még jó, mert mobilon behoznu a GYIK-et, mobilnettel használva elég nehéz, egy applikációval szerintem jóval kevesebb adatmennyiség kellene hozzá. Nem kellene külön böngésző app stb. , hosszan sorolhatnám az előnyöket.

Kár, hogy erre még nem gondolt a Gyakorikérdések csapata.

2015. márc. 15. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azzal is megelégednék, ha a mai trendeknek megfelelően átszabnák a designt (reszponzív felülettel). Már akkor is sokkal jobb lenne mobilon.
2015. márc. 15. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:

"Hogy tudni lehetne, valaki mikor látogatta utoljára az oldalt, mikor volt fennt."

Ez nem egy közösségi oldal, nem egy Facebook. Ilyen funkció nem kell.

Én meg vagyok elégedve az oldallal, jól használható gépről és telefonról is. Nem kell Alkalmazás, ennek már egy hasonló kérdésnél hangot is adtam... ez a kérdés most nincs meg. Ha meglesz, majd linkelem.

2015. márc. 15. 13:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Valóban elég lenne a reszponzív megjelenés is.

Könnyebb lenne a használata telefonon.

2015. márc. 15. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Még mindig nincs meg a kérdés...

Miért nehéz mobilnettel használni? Gyorsan bejön és nem eszik sok adatforgalmat. Böngősző minden esetben van egy telefonon, nem kell külön telepíteni, ellenben ha létezne, a Gyakorikerdesek alkalmazást igen. Akinek meg nincs egy normális böngésző az okostelefonján, annak meg nem kell okostelefon.

Nem értem miért volna egyeseknek szüksége egy Gyakorikerdesek alkalmazásra. Személy szerint többnyire rosszul vagyok a mobilos oldalaktól. A telefon böngészőjében be van állítva, hogy az oldalak asztali verziója jöjjön be. Az ideg kerülget, mikor mindenáron a mobilos felületen kell böngészni.

2015. márc. 15. 14:02
 5/5 Jófej:D ***** válasza:
Én teljesen egyetértek a 3. válaszolóval. Olyan mintha én írtam volna :D
2015. márc. 15. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!