Tudtok ajánlani olyan cuccot amely segít megtalálnom a nekem megfelelő appokat?
Akár magyar akár angol nyelvű app ajánló is jó lenne nekem.
Köszönöm a segítségeteket.
Google Play a letöltéseid alapján szabja személyre a megjelenített alkalmazásokat. Amíg nem töltesz le semmit, addig viszont nem is fogja tudni eltalálni az ízlésedet.
Mellesleg kulcsszavaknál említettél Androidot és iOS-t, nem tudom melyikre gondolsz.
A kérdező nem app store-t keres (mint pl. a Google Play, az Aptoide, az Opera App Store vagy az Amazon Store), hanem olyan szolgáltatást, ami az ő felhasználói szokásainak megfelelő appokat ajánlgat.
Lehet, h a Play áruháznak van ilyen jellegű funkciója is, de talán tényleg szerencsésebb erre külön alkalmazást használni, mert nyomasztó, hogy az ember minden adata a Goggle szerverein landoljon.
ma 07:31
Igazad van, Mennyivel jobb az, hogyha egy vadidegen tud rólad mindent, mint a Google. Hatalmas különbség, valóban. :D :D
Mellesleg honnét tudja a felhasználói szokásait, hogyha nem az adataiból? Meg honnét tudja, hogyha nem tölt le semmit sem, meg nem használja a telefonját sem???
Na ugye. Gondolkodni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!