Ha veszek egy windows 7 home premiumot, azt több gépre fel tudom telepíteni?
Figyelt kérdés
vagy jobban megéri, ha elviszem egy üzletbe, aholf elteszik nekem, és nem kell nekem bajlódni vele?2015. márc. 14. 21:32
1/12 anonim válasza:
Nem. Csak 1-re lehet föltenni.
2/12 A kérdező kommentje:
Tehát jobban járok, ha elviszem egy boltba, és ott újratetetem a gépem nem? Legyen az akármennyi, de akkor sem 30 ezer forint..
2015. márc. 14. 21:37
3/12 anonim válasza:
1. Ez teljesen biztos?
Szerinted az iskolákban ahol win7-et használnak minden külön gépre külön-külön vesznek win7-et? (Még ha az iskolák akciósan is kapják.)
4/12 A kérdező kommentje:
És az olyat hogy tudnám beszerezni? vagy a szerelők, akik telepítenek, azok hogyan tudják föltelepteni?
2015. márc. 14. 21:40
5/12 anonim válasza:
Alapból van VL és OEM kulcs a 2 teljesen más árfekvésben van
6/12 A kérdező kommentje:
De azt én megtudnám csinálni, hogy több gépet tudjak telepíteni ? az ár nem kérédés
2015. márc. 14. 21:42
7/12 anonim válasza:
Meg tudnád csinálni, de mivel a kódja ugyanaz lesz, majd jön az üzi, hogy lopott a Windows.
8/12 A kérdező kommentje:
tehat akkor vigyem el boltba es csinaljak meg?
2015. márc. 14. 21:47
9/12 anonim válasza:
3. Szóval igen teljesen biztos vagyok benne.
Alapból nem a lemezért fizetsz hanem a kuncsért. OEM-es kulcs-csal ami valószínűleg a 30 000-res kategória csak 1 gépet lehet aktiválni.
10/12 anonim válasza:
Hát nem szeretnék senkit illegalitásra buzdítani.
Ha van Windows 7 matrica a gépeden azzal ugyan úgy aktiválhatod a rendszert amit fölteszel rá...
Ha meg nincs akkor a tieden sem eredeti rendszer fut.
Tehát ha elviszed üzletbe ugyan annyit ki kell érte perkálod mint az oprendszer + még a telepítés díjt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!