Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Most töltöm le a windows 7...

Most töltöm le a windows 7 enterprise-t és isoba töltöm úgy fel tudom telepíteni daemon toolsból? Mert a home premiumot fel tudtam rakni

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, simán.
2012. febr. 1. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Fel tudod telepíteni.

Viszont mondj egyetlen olyan szolgáltatást, amit nem nyújt a Home Premium és az Enterprise-ban megtalálható a számodra.

2012. febr. 1. 19:04
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha csak nincs hozzá eredeti licenced, nem ajánlom, hogy mennyiségi licences Win7-et rakj fel. Sokkal nehezebb aktiválni, és nem is tudod véglegesen, mert néhány havonta meg kell ismételni. Ha az Enterprise -hoz hasonló tudású Win7-et akarsz, akkor az Ultimate -t javaslom.

Egyébként igen, elvileg fel tudod telepíteni pen drive -ról, működő rendszer alatt. (Legutóbb Vista -nál csináltam ilyet). Persze sokkal egészségesebb, DVD -rúl boot -olva tiszta telepítéssel.

2012. febr. 1. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nekem a home premium angol és töltöttem már le rá magyar nyelvű csomagot be is áltittoam mindent ahogy a neten irták meg videót is néztem de mégsem jó :S
2012. febr. 2. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!