Poszter nyomtatása nagy felbontású képből otthon?
Szeretnék posztert nyomtatni nagy felbontású képekből.
A feladat nehezét az adja hogy A4-es lapokra kell nyomtatni majd összerakni a papírokat hogy kiadja az egészet.
Mert ugyebár ha csak simán kinyomtatjuk 1db A4-esen lesz az egész.
Kérdés az lenne, milyen programmal lehetne ezt megvalósítani?
#1 Nem okoskodást, segítséget kértem!
#2 Mindenképp magam akarom csinálni, és igen, mivel erre kerestem megoldást nyilván ez szerepel a kérdésben is ezért a feldarabolás opció is egy elfogadható opció, ami viszont manuálisan nem végrehajtható mivel nem valószínű hogy csúszások nélkül szét lehetne vágni, ezért jönne jól egy afféle erre alkalmas program.
" Ha mindenképpen magad akarod csinálni, akkor extra nyomtatási opciók keresése helyett a legtriviálisabb magát a képet feldarabolni. aztán lehet teljes méretben nyomtatni a darabokat."
OFF Látom megint itt a sok Segíteni nem, DE okoskodni előszeretettel tudó válaszadó...!
ON
Próbáld ki ezeket
-- PosteRazor --
vagy
-- Poster It -- (ez talán alkalmasabb)
Nem tudom, milyen nyomtatód van, de a legtöbb, viszonylag korszerű nyomtató beállításainál van egy olyan opció, hogy poszter nyomtatása. Soknál még az átfedéseket is be lehet állítani.
Valahogy így: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!