Diablo 3 treasure goblin áradat ez mi volt?
A minap egy szokványos bounty, nephalem rift farmolás közepette egyszer csak egy olyan helyszínre vetődtem a hirtelen szerzett sorstársakkal ahol nem vicc olyan 8,9 netán 10 d különböző típusú treasure goblin volt egy helyen *-*
Ledöbbentem majd szépen kitakarítottuk a helyszínt.Egyszerűen mindenre próbáltam rátenni a mancsomat amire értem delirium közeli állapotba kerültem az a loot mennyiség ami ott volt utána már pofátlan volt.Olyan volt mint 2 adagnyi treasure realm látogatás talán még több is :O
2 éve játszom kisebb megszakításokkal ,de velem ez most fordult 1 ső alkalommal elő.De lehet ,h eddig mindig kimaradtam belőle?
"A rainbow goblin még ütősebb. ;)"
Wyrmshire-be össze lehet dobni a staffot, amivel goblin nélkül is le lehet menni. De "Cow level is a lie." :)
rainbow golbin whimsydale-be visz, a staff pedig whimsyshire-be. néven kívül más különbség egyébként nincs.
egyszer nekem is ilyen, egész folyosó tele goblinokkal, durva loot volt, de én végre a vaultba szeretnék eljutni.
A rainbow goblin elég gyenge szerintem csak abba a kislány álom világba visz át XD
Onnan lehet valami extrát szerezni?
A póni hentelés élményén kívül? :)
A vault és a treasure realm között mi a különbség ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!