Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FireFox? Spam áradat

Bobi69 kérdése:

FireFox? Spam áradat

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy elárazják a böngészog a spamok, itt is ott is spam van, most is van kettő, és néha kérés nélkül új lapot nyít, van amikor egy oldalon vagyok és vált egy újra. És a "Search with Bith Bing" az van legalül a lap mogott, és azt se tudom eltuntetni. Mi lehet ennek a háttérében, van valami addon ami ezt megakadályoza van valami?
2014. júl. 8. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem spam, hanem reklám. Futtass le egy Malwarebytes Anti-malware-t, és távolítsd el a böngésző kiegészítői közül azokat, amelyeket nem te telepítettél fel.
2014. júl. 8. 21:09
 2/4 soccerway ***** válasza:
meg a programokat is uninstallálhatod, gyanitom van 10-20 toolbar és egyéb szemét telepítve.
2014. júl. 8. 22:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszike, tudtottam csak egy toolbar van amit nem használok, de azt nem olyan könnyu eltávolitani. Na majdholnap lefutatok egy ilyen izét, gondolom azzal nem lesz bajom, hogy ha a nevét is tudom : )
2014. júl. 10. 06:10
 4/4 A kérdező kommentje:
lefuttatam, igaz nem értettunk egyet én és a cucc amivel le kellet futtatnom, de végul is sikerult közös megegyezésre jutnunk. Kért egy restartot, elinditottam a firefoxot, pont azt az oldalt hozta be amit kell, bing eltunt, tiszta a bongészom is, nem kell takaritanom a reklámokat :) köszi
2014. júl. 10. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!