Hogyan lehetne letöltöteni win7-et, hogy ne legyen karbaveszett adat?
Figyelt kérdés
mert akarhany win7-et töltök le mindig van kärbaveszett adat es akkor meg nem müködik hiaba irom ki mindig lesz vmi hiba benne!2015. márc. 10. 17:48
11/23 anonim válasza:
Akiknek ugye minden szoftver alanyi jogon jár azonnal és teljes támogatással.
Belemet kihányom az ilyenektől.
12/23 A kérdező kommentje:
letöltöttem let tkarbaveszett adat,de ujra betettem a torrent fäjlt utana mar nem volt karbaveszett adat kiirtam alcohol 120%al lemezkepfajlkent 4x-esen megis szar lett neroval is kiirtam ugyanigy 4x-esen lemezkepfajlkent iso-filet megis szar lett szoval fogalmam sincs mi lehet a gond. de lemez hatulja is olyan h latszik h irt vmeddig utana meg megint mas szine van az irasi felületnek mind a 3 kiirt lemeznel amivel probalkoztam
2015. márc. 10. 21:27
13/23 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz, de szerintem inkább az író vagy a DVD a rossz. Hibátlan a képfájl, de mégis hibás az írás. Próbáld másik íróval vagy másik lemezzel.
14/23 anonim válasza:
Másik lemezt úgy értem, másik márkájú lemez.
#9 - Mert nem a mondj egy jó rendszert a Windows helyett volt a kérdés! Nem kért senki sem ajánlatot. Az ajánlatodnak csak a mit használjak Windows helyett kérdés alatt van helye.
15/23 A kérdező kommentje:
kiirta a lemezt teljesen azzan nem volt gond csak vmi hibäs binäris fäjlt irt ki mikor el akartam inditani
2015. márc. 10. 22:14
16/23 A kérdező kommentje:
ket fajta win7 -el is probaltam
2015. márc. 10. 22:14
17/23 anonim válasza:
Esetleg 64 bites programot (telepítőt) próbálsz a 32 bites rendszeren? Nem csoda, Windows-t nem így kell telepíteni. A DVD-ről kell indítani a gépet, nem a működő rendszer alól a setup.exe fájlt.
18/23 anonim válasza:
"kiirta a lemezt teljesen azzal nem volt"...jó, hogy mondod. :)
Boot-oltál tényleg a telepítésnél? Már bocs...
19/23 A kérdező kommentje:
mikor rakatintottam a lemezre maskor olyankor mindig beadta a telepitesi ablakot minden esetben ennel meg egyböl ezt a hiänyzik a binäris fäjl hibät irta ki!!
2015. márc. 10. 22:29
20/23 A kérdező kommentje:
32bites volt
2015. márc. 10. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!