Hogyan lehetne letöltöteni win7-et, hogy ne legyen karbaveszett adat?
Miért nem veszed meg a boltban? Az a lemez biztosan hibátlan (ha mégse, akkor ingyen cserélik).
Egyébként mi az a kárba veszett adat. Hol olvasol ilyent?
ISO-ban letöltöttnél nem szokott hiba lenni. Kérdés persze honnan szerezted be. Kérj meg valakit, hogy írja ki dvd-re, mert ennyi hiba nem lehet.
Kiírás>>> CD-kép felírás.
#6 - Egyelőre csak bizonyos nyelveken, magyarul még nem letölthető. Kell hozzá a termékkulcs, ami ha nincs, akkor letöltés sincs.
A Linux-ot ajánlgatók húzzanak a... oda. Fogadjátok már el, hogy mindenki mást szeretne használni, nem ugyanazt amit ti. Neketek hiába jó, másnak még nem biztos.
Na végre, válaszolok a kérdezőnek is: Torrent? Kárbaveszett adat? Az nem jelent problámát, letöli újra, így hibátlam .iso fájlnak kellene lejönnie. MSDN verziót keress. Ezt lemezképként kiírod DVD-re, vagy a Rufus-al pendrive-ra.
#8, nekem nem lesz jobb, ha ő Linuxra vált (nah jó, hazudtam, ha elég sokan váltanak, talán jobb támogatást kapunk a gyártóktól, ez valahol nekem is jó)
De nem kell feltörni, nem kell ügyeskedni. Felteszed, használod.
Miért nem őt szólod le, aki lop, miért azt, aki ajánl egy legális alternatívát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!