HP laptophoz kaptam egy 32Gb pen drive-ot amin windows 8.1 van. Csak es kizarolag a laptophoz tudom felhasznalni vagy esetleg asztali pc-re is fel tudom telepiteni? Ha igen akkor az is aktivalt lesz?
Ezek OEM Windowsok szóval 1 gépen használhatod csak fel.
Nem életszerű, hogy pen drive -on adják a Windowst. Én legalábbis még nem találkoztam ilyennel. Általában a merevlemezen különítenek el egy kis területet (egy recovery partíciót csinálnak) és azon van rajta az eredeti Windows telepítője. Nem is igazi telepítő ez csak egy lemezkép, ami már tartalmaz minden drivert és programot is a géphez.
Ha valóban eredeti telepítőt tartalmaz a pendrive, akkor sanszos, hogy kizárólag hp cuccokra fog települni.
Nekem egy win2000 telepítővel volt olyan kalandom, hogy egy HP-Compaq brand géphez kaptam és bármilyen más márkájú alaplappal felszerelt gépre telepítettem volna fel, keresett egy bejegyzést a BIOS-ban amit persze nem talált és nem volt hajlandó települni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!