Üdv. Szeretném telepiteni a Geforce experience programot a videó kártyámhoz. Csakhogy a telepités első negyedénél megál és kiirja hogy nem sikerült, mit lehet ilyenkor csinálni? (csatolt Kép)
Figyelt kérdés
a telepités legelején miután elfogattam a feltételeket utána ki is irta hogy
az ''összetevök eltávolitása'' majd hogy ''az összetevök telepitése'' majd ezt a folyamatott megszakitva a fenti kép fogadot.
Már régebben fel volt telepitve a program csak letöröltem mert nem láttam értelmét, nem használtam ki, viszont mostmár a videózáshoz jól jönne mivel közt tudot hogy a shadowplay nagyon jól teszi a dolgát igy még egy nem is annyira erös géppel is lehet nagy minöségü videókat késziteni.
elöre is köszönöm a vélaszokat és a segitséget!
2015. márc. 8. 17:47
1/2 anonim válasza:
Ilyenkor DDU-val takarítasz csökkentett módban, és ha az se segít, akkor újrarakod az oprendszert.
2/2 Spájró válasza:
Kedves válaszadó! Nállam is ugyanez a probléma adódott és le is töltöttem a DDU-t bementem safe módba, ahogy kérte, csak az egér nem működött safe módban, így nem tudtam kiválasztani a kívánt opciókat. Most mi tévő legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!