Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Családi nyaralós képeket...

Családi nyaralós képeket hogyan és mivel érdemes kiretusálni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok fényképész és a fényképezőnk se egy drága darab.

Arra gondoltam hogy kicsit feljavítanám őket, csak nem tudom milyen mértékkel, hogyan lesz a legjobb.

Szóval több szerkesztőt is néztem.

Ilyenek vannak: fényerő, kontraszt, gamma korrekció, telítettség, automatikus kiegyenlítés, automatikus kontraszt, élesítés, feljavítás.

Szóval nem akarok átesni a ló túloldalára, de nem tudom miből mennyi kellene rájuk.

2015. márc. 3. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Az arányokat, és mértékeket mindig az adott kép határozza meg. Ennek hiányában nehéz bármit is mondani.
2015. márc. 3. 20:00
 2/2 tabaki ***** válasza:

Nincs mese, ezekről a dolgokról meg kell tanulnod, hogy micsodák. Ha egyelőre nincs kedved magolni, akkor egyszerűen csak úgy, hogy kísérletezel, melyik mit csinál. Ezt felelősség nélkül próbálgathatod, hiszen amúgy is természetes, hogy sohasem az eredeti képet írod felül, hanem más néven mentesz, nemdebár?

Élesítés terén ne várj csodákat, azt pedig javaslom, hogy az „automatikus”-sal kezdődő menüpontokat lehetőleg kerüld el, inkább tudd, hogy mit művelsz a képpel.

2015. márc. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!