Milyen programmal érdemes képernyőfelvételt készíteni?
"Holnap lesz egy élő közvetítés amit szeretnék felvenni."
de azért még ma ismerkedj meg a beállításával, ne holnap pislogjál :)
ide is kirakom, hátha valakinek jó lesz:
1)nyelv beállítás: felül a balról jobbra a második és ott a lenyíló listában az első és kapásból ott van felül a nyelvkiválasztás, ott kiválasztod a Magyart
2)itt már akár magadtól is csinálhatod...
Adás beállítások mind a két fájl résznél beállítod hova mentse(ami alapból ajánl az teljesen jó, csak .flv helyet .mp4 -be mentse) és a Mód-ál kiválasztod a Csak Fájlba Rögzítést
3)Videónál ha jól emlékszek alapból 30 képkocka/másodpercen(FPS) van, az elég is lesz szerintem
4)Kódolás-nál a Maximum Bitrátával majd sokat kell szórakozni, ez sok mindentől függ, ezt ki kell próbálgatni mennyi lesz az ideális számodra(nálam ha rossz volt akkor szaggatott a videó) nálam jelenleg: 10000 megj.: ha ráviszed a fehér kockára ahova beírod, ott kiír egy kis információt hozzá
A Kodek nem tudom min van alapból, de szerintem legyen MP3 -on
5)a beállításoknál nyomjunk rá az OK-ra, és a nagy fehér kockák közül a jobbikra jobb klikk, itt van jó pár dolog, szerintem neked majd a Ablak felvétel vagy a Monitor felvétel kell majd, beállíthatsz belterületet is, olyankor az egész képernyő van kijelölve alapból, egérrel tudod húzni a sarkánál fogva és ESC-el kilépni belőle
6)többet is hozzáadhatsz, ami be van pipálva az működik, és van sor közöttük, ami legfelül van, az lesz legfelül, ami alul van a listában az alul lesz
7)Stream előnézetben nézheted (előnézet, tehát SEMMIT nem rögzít), és a Jelenet módosításával, tudod húzgálni mi-hol legyen elhelyezve és szét húzhatod és kicsinyítheted
8) a Felvétel indításával meg tudod felvenni(próba felvételt nem árt készíteni + letesztelni nem-e Szaggat a videó ---> Bitráta állítása ha rossz)
9) Ha van egyéb dolog amit szeretnél beállítani nyugodtan megteheted, senki sem akadályoz :)
megj.: Nem tudom milyen élő közvetítést akarsz felvenni, tehát sokat nem tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!