Eddig Linux Mint 15 volt egy régi Dell Latitude gépen, most felraktam a 17.1-es LTS verziót és baromi lasssan bootol be. Mi lehet za oka? És lehetne-e gyorsítnai?
Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 22:55
1/5 anonim válasza:
Hát nézd meg, hogy konkrétan hol időzik sokat, mi indul lassan. Mi innen ezt nem látjuk.
2/5 anonim válasza:
Csak egy tipp a sok közül:
(Mint 13 alatt nézem, remélem 17 alatt is megvan)
Rendszer -> Adminisztráció -> Indítópult
Automatikusan elinduló programok -> itt vedd ki, ami nem kell. (Amiről tudod is, hogy mi.)
3/5 A kérdező kommentje:
hogyan tudom megnézni azt, hogy hol időzik sokat? amíg nem bootol be tök fekete sokáig aztán meg a logo van csak
2015. márc. 3. 08:42
4/5 A kérdező kommentje:
Az alábbiakat nem tudom, hogy kell-e nekem: Asztal megosztása (GNOME-kiszolgáló), Migrate Compiz to Custom Profile, MintUploadManager, Policy Kit Authetication Agent.
2015. márc. 3. 09:08
5/5 anonim válasza:
MintUploadManager: ha nem akarsz egeres huzogatással feltölteni tárhelyre semmit, akkor nem kell. Ilyeneket kikapcsolhatsz még nyugodtan, hogy Bluetooth, MintWelcome, MATE kulcstartó (ha van Gnome kulcstartó is), Vizuális segítség, Zeitgeist.
Ha szpík inglis, akkor guglival még kereshetsz tippeket mondjuk így:
linux mint speed up boot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!