Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok bootolható...

Miért nem tudok bootolható windows usb-t készíteni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nem akar sehogy összejönni, pedig már sokszor csináltam.A pendrive elvileg jól működik, több windows képfájllal is csináltam de nem sikerült egyikkel sem.Nemrég még teljesen jó volt, mióta új gépem és új rendszerem van azóta nem sikerül.Win 7 ultimate 32 bit sp1 van fent jelenleg, arra gondoltam hátha a rendszer miatt nem jó valami...

[link]

2015. márc. 2. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Rufus-al csináld átláthatóbb
2015. márc. 2. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Én eddig még minden bootolható pendriveot a PowerISO programmal csináltam, még egyet sem rontott el.
2015. márc. 2. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
+1 PowerISO-nak, imádom.
2015. márc. 2. 22:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Rufus-szal is próbáltam, de úgy sem működött, ott ismeretlen hibát ír ki.
2015. márc. 2. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig lehet a pendrive is a ludas. Nekem van egy 8 gigás, van benne pár hibás szektor, és tudok rá másolni mindenféle adatot, de pl. rendszer elhasal róla.
2015. márc. 2. 23:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2015. márc. 3. 00:22
 7/7 anonim válasza:
Az is fontos, hogy a géped sima BIOS vagy UEFI-re van-e állítva. Me kellene nézned, hogy a HDD vagy SSD-d GPT vagy MBR módon van-e formázva. Ezt az AESUS nevű programmal megteheted: [link] Ezután a Rufust aszerint állítsd be a telepítéshez.
2015. márc. 3. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!