Az Action nevű felvevőprogrammal készült videóimnak valamiért már csak a hangja van meg, a képi anyaga eltűnt. Mi lehet a baj? (részletek lent)
Az Action programmal készült videóimmal baj van.
A számítógép nemrég le lett formázva, s az egész rendszer újra lett rakva. A probléma azóta áll fen.
Ha megnyitom őket, akkor csak a videó hangja hallatszódik, viszont a képi anyaga nem látszódik.
Gondolom valami codec kell hozzá. Meg tudnátok mondani, hogy mit kell hozzá leszedni?
K-lite Codec pack -ot tuidom ajánlani. Több kodek telepítése nem célszerű egy gépre, de a KLite szervezi a kodekeket (regisztrálja a rendszerben) ,így nem akadhatnak össze!
Az Action lejátszójával nyitod meg, vagy mappából pl. Win media playerrel ?
Próbáld ez utóbbit !
1.
Letöltöttem ezt a codec pakot, de ez sem oldotta meg a problémát :(
akkor hibás a programod, telepítsd újra... esetleg nézd meg a program rendszerkövetelményét. Talán a windowshoz nem telepítettél fel mindent (driverek, Windows beépülők (.net framework-ök,Microsoft visual c++...), milyen formátumot és milyen tömörítési eljárást használ használ?
Próbáltad más lejátszóval is, vagy felvevőprogramot?
Az Action gyakori hibája, hogy ha a saját lejátszóját használva nyitod meg a videót, akkor a hang, vagy a kép hiányzik. Ezért mindenki azt hiszi, hogy szar a program. Ez nincs így.
Megoldás az előző válaszomban.
"Az Action gyakori hibája, hogy ha a saját lejátszóját használva nyitod meg a videót, akkor a hang, vagy a kép hiányzik. Ezért mindenki azt hiszi, hogy szar a program. Ez nincs így. "
Akkor tényleg jó a program :D
/valószinüleg használja a hardveres gyorsítását a videokártyának (amin nem támogatott) ezért nincs kép, ha van opció a kikapcsolására egy próbát megér.../
Na, megoldódott a probléma.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! :)
csacsi-nak: Minden nyűgével, és nyavajájával , valóban ez a legjobb rögzítőprogram. Szerintem. a többi az csak másolat.
Kérdezőnek: Illene elárulni , hogy miként sikerült megoldanod ! Nemde ? Legalább más is tanulhatna belőle, és mi is válaszolók meg tudnánk, hogy volt -e értelme koptatni a billentyűt.
nem mondtam hogy rossz :) Mirillis -nek a Splash Pro -ja is nagyon jó...
Minden esetre ez a AVI 2.0 (FICV) formátummal van gond nemsokminden kezeli, viszont MP4 (H.264/AVC) -et is tud, azzal kell megpróbálni, vagy konvertálni az avit.
Esetleg a klite-ben átállítani LAV -ra az avi kódolást:
Amúgy engem is érdekeln és azokat is akik ugyan ezzel a hibával találkoznak, hogy miként sikerült megoldani a problémát!
Röviden, a codec packal nem volt baj, hanem az Actional lehetett valami probléma.
Letöröltem, majd leszedtem egy jobb verziót, és így minden gond megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!