Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Action nevű felvevőprogramm...

Az Action nevű felvevőprogrammal készült videóimnak valamiért már csak a hangja van meg, a képi anyaga eltűnt. Mi lehet a baj? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Az Action programmal készült videóimmal baj van.

A számítógép nemrég le lett formázva, s az egész rendszer újra lett rakva. A probléma azóta áll fen.

Ha megnyitom őket, akkor csak a videó hangja hallatszódik, viszont a képi anyaga nem látszódik.

Gondolom valami codec kell hozzá. Meg tudnátok mondani, hogy mit kell hozzá leszedni?

2015. febr. 24. 17:46
1 2
 1/11 csacsi2 ***** válasza:

K-lite Codec pack -ot tuidom ajánlani. Több kodek telepítése nem célszerű egy gépre, de a KLite szervezi a kodekeket (regisztrálja a rendszerben) ,így nem akadhatnak össze!

[link]

2015. febr. 24. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Az Action lejátszójával nyitod meg, vagy mappából pl. Win media playerrel ?

Próbáld ez utóbbit !

2015. febr. 24. 17:59
 3/11 A kérdező kommentje:

1.

Letöltöttem ezt a codec pakot, de ez sem oldotta meg a problémát :(

2015. febr. 25. 17:40
 4/11 csacsi2 ***** válasza:

akkor hibás a programod, telepítsd újra... esetleg nézd meg a program rendszerkövetelményét. Talán a windowshoz nem telepítettél fel mindent (driverek, Windows beépülők (.net framework-ök,Microsoft visual c++...), milyen formátumot és milyen tömörítési eljárást használ használ?

Próbáltad más lejátszóval is, vagy felvevőprogramot?

2015. febr. 25. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Az Action gyakori hibája, hogy ha a saját lejátszóját használva nyitod meg a videót, akkor a hang, vagy a kép hiányzik. Ezért mindenki azt hiszi, hogy szar a program. Ez nincs így.

Megoldás az előző válaszomban.

2015. febr. 26. 04:13
 6/11 csacsi2 ***** válasza:

"Az Action gyakori hibája, hogy ha a saját lejátszóját használva nyitod meg a videót, akkor a hang, vagy a kép hiányzik. Ezért mindenki azt hiszi, hogy szar a program. Ez nincs így. "

Akkor tényleg jó a program :D

/valószinüleg használja a hardveres gyorsítását a videokártyának (amin nem támogatott) ezért nincs kép, ha van opció a kikapcsolására egy próbát megér.../

2015. febr. 26. 06:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Na, megoldódott a probléma.

Köszönöm a segítséget mindenkinek! :)

2015. febr. 26. 23:45
 8/11 anonim ***** válasza:

csacsi-nak: Minden nyűgével, és nyavajájával , valóban ez a legjobb rögzítőprogram. Szerintem. a többi az csak másolat.

Kérdezőnek: Illene elárulni , hogy miként sikerült megoldanod ! Nemde ? Legalább más is tanulhatna belőle, és mi is válaszolók meg tudnánk, hogy volt -e értelme koptatni a billentyűt.

2015. febr. 27. 05:46
 9/11 csacsi2 ***** válasza:

nem mondtam hogy rossz :) Mirillis -nek a Splash Pro -ja is nagyon jó...

Minden esetre ez a AVI 2.0 (FICV) formátummal van gond nemsokminden kezeli, viszont MP4 (H.264/AVC) -et is tud, azzal kell megpróbálni, vagy konvertálni az avit.

Esetleg a klite-ben átállítani LAV -ra az avi kódolást:

[link]

Amúgy engem is érdekeln és azokat is akik ugyan ezzel a hibával találkoznak, hogy miként sikerült megoldani a problémát!

2015. febr. 27. 09:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Röviden, a codec packal nem volt baj, hanem az Actional lehetett valami probléma.

Letöröltem, majd leszedtem egy jobb verziót, és így minden gond megszűnt.

2015. febr. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!